Sport

Erőcsatárt igazolt a Szedeák

Erőcsatárt igazolt a Szedeák

2021. január 26., kedd
Erőcsatárt igazolt a Szedeák

Bognár a klub Facebook-oldalának elmondta, számára az a legfontosabb, hogy minél többet játsszon és újra jó ritmusba kerüljön, úgy érzi, erre Szegeden van a legtöbb lehetősége. Megemlítette, segített a döntés meghozatalában, hogy korábban a Falconál már együtt dolgozott Szrecsko Szekulovics vezetőedzővel, valamint Keller Ivántól is jókat hallott a csapatösszhangról. A 205 centi magas játékos jelenleg sérüléssel bajlódik, de reményei szerint minél előbb visszatérhet a régi formájához.

–Fél szemmel figyeltem a Szedeák eddigi szezonját, hiszen kiugróan jól teljesítettek a srácok. Szerintem ez annak köszönhető, hogy nagyon jól összekovácsolódott a társaság, mindenki megtalálta a helyét. Emlékszem, a Falcóval is mindig mumus volt a Szedeák, sokáig nem is tudtam itt nyerni, szép emlékeket őrzök az újszegedi sportcsarnokról – nyilatkozta a Szedeák új szerzeménye.

Szrecsko Szekulovics együttese pénteken az Alba Fehérvár együttesét látja vendégül az Újszegedi Sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.