Erőcsatárt igazolt a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Naturtex-SZTE-Szedeák a szezon végig szóló szerződést kötött Bognár Kristóffal, aki a napokban távozott a DEAC csapatától.

Bognár a klub Facebook-oldalának elmondta, számára az a legfontosabb, hogy minél többet játsszon és újra jó ritmusba kerüljön, úgy érzi, erre Szegeden van a legtöbb lehetősége. Megemlítette, segített a döntés meghozatalában, hogy korábban a Falconál már együtt dolgozott Szrecsko Szekulovics vezetőedzővel, valamint Keller Ivántól is jókat hallott a csapatösszhangról. A 205 centi magas játékos jelenleg sérüléssel bajlódik, de reményei szerint minél előbb visszatérhet a régi formájához.

–Fél szemmel figyeltem a Szedeák eddigi szezonját, hiszen kiugróan jól teljesítettek a srácok. Szerintem ez annak köszönhető, hogy nagyon jól összekovácsolódott a társaság, mindenki megtalálta a helyét. Emlékszem, a Falcóval is mindig mumus volt a Szedeák, sokáig nem is tudtam itt nyerni, szép emlékeket őrzök az újszegedi sportcsarnokról – nyilatkozta a Szedeák új szerzeménye.

Szrecsko Szekulovics együttese pénteken az Alba Fehérvár együttesét látja vendégül az Újszegedi Sportcsarnokban.

Előző sztori

Szerbiában hatalmas az érdeklődés a kínai vakcina iránt

Következő sztori

Ilyen a Roosevelt téri kacsaúsztató

Legutóbbi hasonló cikkek