Sport

Szenteste előtt két nappal BL-meccset játszik a MOL-Pick Szeged

Szenteste előtt két nappal BL-meccset játszik a MOL-Pick Szeged

2020. december 8., kedd
Szenteste előtt két nappal BL-meccset játszik a MOL-Pick Szeged

A koronavírus-járvány miatt felborult a MOL-Pick Szeged teljes őszi menetrendje, ami egyben teljesen kiszámíthatatlanná is tette a programot. Így fordulhat elő, hogy a szegediek nagyon szokatlan módon, december 22-én este háromnegyed 9-kor a Vardar Szkopje elleni BL-meccsüket pótolják az Újszegedi Sportcsarnokban. Erről az Európai Kézilabda-szövetség értesítette a klubot.

Érdekesség, hogy a Szkopje ezen a meccsen lép pályára utoljára BL-címvédőként, az elhalasztott BL Final Four öt nappal a szegedi meccs után kezdődik és ott biztosan új győztest avatnak.

A MOL-Pick Szegednek nem lesz unalmas az ünnep előtti időszak, ezen a héten a Meskhov Breszt ellen játszanak szerdán háromnegyed 7-től, majd pénteken Egerben pótolnak egy bajnokit. Jövő héten jön a honi csúcsrangadó, csütörtökön hazai pályán a Veszprém ellen és végül a már említett Vardar elleni fellépés.

A találkozók mindegyike a járványügyi előírásoknak megfelelően zárt kapus lesz, a BL-meccseket a Sport Televízió, az Eger elleni meccset a klub YouTube-csatornája, a bajnoki rangadót az M4 közvetíti majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.