Szenteste előtt két nappal BL-meccset játszik a MOL-Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bejglisütés helyett meccsre készül a MOL-Pick Szeged.

A koronavírus-járvány miatt felborult a MOL-Pick Szeged teljes őszi menetrendje, ami egyben teljesen kiszámíthatatlanná is tette a programot. Így fordulhat elő, hogy a szegediek nagyon szokatlan módon, december 22-én este háromnegyed 9-kor a Vardar Szkopje elleni BL-meccsüket pótolják az Újszegedi Sportcsarnokban. Erről az Európai Kézilabda-szövetség értesítette a klubot.

Érdekesség, hogy a Szkopje ezen a meccsen lép pályára utoljára BL-címvédőként, az elhalasztott BL Final Four öt nappal a szegedi meccs után kezdődik és ott biztosan új győztest avatnak.

A MOL-Pick Szegednek nem lesz unalmas az ünnep előtti időszak, ezen a héten a Meskhov Breszt ellen játszanak szerdán háromnegyed 7-től, majd pénteken Egerben pótolnak egy bajnokit. Jövő héten jön a honi csúcsrangadó, csütörtökön hazai pályán a Veszprém ellen és végül a már említett Vardar elleni fellépés.

A találkozók mindegyike a járványügyi előírásoknak megfelelően zárt kapus lesz, a BL-meccseket a Sport Televízió, az Eger elleni meccset a klub YouTube-csatornája, a bajnoki rangadót az M4 közvetíti majd.

Előző sztori

Halálos fenyegetéseket kapott a szegedi professzor a koronavírus-oltás miatt

Következő sztori

Erre figyeljen nagyon egy koronás beteg!