Balhé

Őrizetbe vették a vírustagadó Gődény Györgyöt

Őrizetbe vették a vírustagadó Gődény Györgyöt

2020. december 11., péntek
Őrizetbe vették a vírustagadó Gődény Györgyöt

Mint ismerete, Kiss Róbert alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese online sajtótájékoztatón pénteken az ügy kapcsán arról beszélt, hogy a rendőrség folyamatosan figyelemmel kíséri a Covid–19-ről megjelenő híreket, internetes tartalmakat, közösségi bejegyzéseket. Az alezredes beszámolt arról, hogy a rendőrség eljárást indított több vírustagadó ellen például rémhírterjesztés, hatósági rendelkezés elleni uszítás miatt.

Mint arról a SzegedMa beszámolt, Boldogkői Zsolt szegedi professzor halálos fenyegetéseket kapott a koronavírus-oltás melletti kiállása miatt.

– Nálam extrém formát öltöttek a támadások. Tavasszal a maszkhasználat miatt fenyegettek, most az oltás miatt kapom ugyanazt.

Ez talán onnan eredeztethető, hogy a járványszkeptikus doktor Gődénnyel vitába szálltam. Nem is gondolnák, hogy milyen komoly tábora van például neki, és a fenyegetés is ebből a csoportból érkezik.

Nem túlzás, több százat kaptam, köztük a legváltozatosabbakat – nyilatkozta lapunk megkeresésére a professzor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.