Sport

Gólzáporral "tért haza" a MOL-Pick Szeged

Gólzáporral "tért haza" a MOL-Pick Szeged

2020. november 18., szerda
Gólzáporral "tért haza" a MOL-Pick Szeged

Ahogy azt megírtuk, hatvannyolc nap után játszhatott újra hazai pályán a MOL-Pick Szeged. Az Eger elleni bajnoki mérkőzésre a koronavírus-fertőzést korábban elkapó játékosok közül többen is visszatérhettek a csapatba.

A találkozón egyetlen pillanatig nem volt kérdéses, hogy a szegediek szerzik meg a győzelmet, végig magabiztos fölényben játszva húszgólos győzelmet arattak.

A szegediek közül kiemelkedőt nyújtott Bogdan Radivojevics, aki 12 gólt dobott.

Juan Carlos Pastor: – Mindkét csapaton látszott a meccshiány. A sérülések miatt néhány meghatározó játékosunk nem a posztján szerepelt, azon kívül a fiatalok is sok játékpercet kaptak. Összességében jól teljesítettünk, a gólkülönbséget viszont túlzónak tartom.
Tóth Edmond: – Örülünk, hogy pályán lehettünk, noha az utóbbi két bajnokinkon az ország két legjobb csapatától, a Veszprémtől és a Szegedtől alapos leckét kaptunk. Támadásban voltak jó időszakaink, védekezésben még van hova fejlődnünk. Próbáltam rotálni, mert szombaton újabb komoly erőpróba következik a Gyöngyös ellen.

Mol-Pick Szeged–SBS-Eger 47–27 (23–14)
Szeged, 
zárt kapuk mögött. V: Bujdosó, Horváth V.
SZEGED:
 Mikler – B. RADIVOJEVICS 12 (3), KASPÁREK 8, J. Canellas 3, BÁNHIDI 4, Bodó 2, M. Stranovszky 1. Csere: Nagy T. (kapus), MACKOVSEK 7, Bombac 1, ifj. Rosta M. 1, Henigman 1, Gaber 1, Kecskés 2 (2), Bajus 2, Rea 2. Edző: Juan Carlos Pastor
EGER: Balogh T. – LEZÁK 4 (1), Szuharev 4, Kiss G., MACHÁC 4, Schmid 1, Holdosi. Csere: Muscoso (kapus), Tóth R. 2, BERNATONIS 5, Kovács M. 1, Rédei 3, Száva 1, Mándy, Tóvizi T. 1, Szepesi M. 1. Edző: Tóth Edmond

Kiállítások: 2, ill. 4 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 1/1

Nyitókép: www.delmagyar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.