/

Elveszett, de visszanyerné a vásárlók bizalmát a csongrádi kenyérgyár

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Újranyitott a csongrádi kenyérgyár, a délelőttös műszak pénteken már dolgozott, tájékoztatta a Délmagyarországot Vakulya József kereskedelmi igazgató.

A lap emlékeztet rá, az üzemet azt követően záratta be ideiglenesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, hogy legutóbbi ellenőrzésükön komoly hiányosságokat állapítottak meg: az üzem termelőterének és összes raktárhelyiségének falát, mennyezetét, csempeburkolatát, továbbá a berendezések nagy részét és a tárolásra használt műanyag edényeket feketepenész lepte be, valamint a falakat pókháló és piszok borította, a padozat és a munkaasztalok ragacsosak, szennyezettek voltak.

Mint kiderült, a Nébih ellenőrzése – és az üzem bezárása – után az önkormányzati intézmények azonnal elálltak a további megrendelésektől.

– Komoly kiesést jelent a közületek elvesztése, körülbelül egy hét múlva fog meglátszani, valójában mekkora mértékűt. Korábban a vásárlói oldalról még sosem érkezett panasz a termékeinkre, szeretik a csongrádi kenyeret, ezért bízunk abban, hogy helyreáll a bizalom. A bizalomvesztés a legfőbb problémánk, ezzel kell megküzdenünk, ezt pedig csak úgy lehet, ha jó minőségű terméket állítunk elő – fogalmazott a lapnak a termelési igazgató.

(Fotó: Majzik Attila)

Előző sztori

Felgyúltak a karácsonyi fények Szegeden

Következő sztori

Teljes szélességben lezárták az M5-ös autópályát Balástyánál baleset miatt