Drogos betörőt fogtak a sándorfalvi zsaruk

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik betörtek egy ingatlanba Sándorfalván. Az egyik gyanúsított lakásán kábítószergyanús anyagot is találtak a nyomozók - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 27 és 25 éves férfiak október 19-én hajnalban feszítették fel a családi ház kapuját. Bementek az udvarra, ahol kutatást végeztek, majd onnan benzinmotoros láncfűrészt, alumínium létrát, illetve elektromos kerékpárt vittek el. A sértett csak órákkal később vette észre értékeinek hiányát, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A Sándorfalvi Rendőrőrs körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak.

Gyanúsítotti kihallgatásukon a feltételezett elkövetők beismerő vallomást tettek, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A megtartott kutatások során a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat, ezenkívül az idősebb férfi lakásán elrejtve – sótartóban, cigis dobozban, mozsárban, alumínium tálcán – kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak. A 27 éves férfinak kábítószer birtoklása vétség miatt is felelnie kell.

Előző sztori

Nagy a dugó a röszkei és a csanádpalotai határátkelőn

Következő sztori

Kecskés Ákos gyermekkori álma teljesült a válogatottba szóló meghívóval

Legutóbbi hasonló cikkek