Politika

Donáth Anna az Indexnek: Kvalitásai miatt kértem fel Ceglédit

Donáth Anna az Indexnek: Kvalitásai miatt kértem fel Ceglédit

2020. október 23., péntek
Donáth Anna az Indexnek: Kvalitásai miatt kértem fel Ceglédit

Mint arról lapunk is beszámolt, havi 865 ezer forintért alkalmazza a Szeged.hu-nak is dolgozó Ceglédi Zoltán publicistát a Momentum. A politikai elemző helyi asszisztensként csatlakozott Donáth Anna momentumos EP-képviselő stábjához.

– Ceglédi Zoltánt több mint egy évtizedes tapasztalata és kommunikációs kvalitásai miatt kértem fel a munkára – mondta Donáth Anna az Indexnek. Arról is szót ejtett, hogy milyen elemzői munkára kötöttek szerződést.

A feladat első része: a médiában és közbeszédben megjelenő témák rangsorolása és az adott politikus profiljába illő téma kiválasztása, amelyben érdemes megnyilvánulnia.

Ezt követően pedig az adott témában rövid-, közép- és hosszú távú politikai kommunikációs üzenetek megfogalmazása, majd kidolgozása különböző platformokra (közösségi média, hagyományos média, élő szereplés) – tette hozzá a momentumos politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.