Havi 865 ezer forintért alkalmazza a Szeged.hu-nak is dolgozó publicistát a Momentum

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ceglédi Zoltán politikai elemző, a szegedi önkormányzati kiadvány publicistája helyi asszisztensként csatlakozott Donáth Anna momentumos EP-képviselő stábjához – derül ki a politikus holnapjáról.

Ceglédi a 444.hu-nak elmondta, egyéves, határozott idejű szerződésről van szó, ez közelebbről kommunikációs tervezést jelent az Európai Parlamentben végzett képviselői munka magyarországi bemutatására, illetve szövegírást, kampányötletek kigondolását, stratégiai tanácsadást, politikai napirendelemzést – azaz klasszikus tanácsadói feladatokat.

A portál a stábtól megkapta a szerződést is, miszerint Ceglédi január eleje óta dolgozik az EP-képviselő mellett, egyéves szerződést kötöttek vele, javadalmazása, amit Donáth Annától közvetlenül kap, havi 865 ezer forint bruttó.

A lap rámutat, hogy Ceglédi két éve, egy vele készült portréműsorban még arról beszélt: nem dolga politikusok munkáját elvégezni, nekik kampányolni, és nem véletlenül nem dolgozik pártoknak és politikusoknak, mert így nem sorolhatja őt senki „sajátjai” közé.

A politikai elemző nemrégiben az ATV Öt című műsorában fakadt ki az ellenzéki pártok krumpliosztásos vereségmagyarázata miatt.

Ceglédi Szeged önkormányzati kiadványának is dolgozik, ahol rendszeresen bírálja a kormányt.

Kiemelt kép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldal

Videó!
Előző sztori

Látta már a téli kikötőt aranyló színpompában? Most megteheti!

Következő sztori

Szegedi villamossal tesztelik a hódmezővásárhelyi tram-train vonalát