A MOL-Pick Szeged egyik játékosa fertőződött meg koronavírussal

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szűcs Ernő Péter klubelnök azt is elmondta, hogy más játékosoknál is jelentkeztek tünetek.

A Sport Televízió kézivezérlés című YouTube-vlogjában nyilatkozott Szűcs Ernő Péter, a MOL-Pick Szeged klubelnöke.

Mint azt megírtuk, a MOL-Pick Szeged férfikézilabda-csapatának szűkebb körében pozitív koronavírustesztet regisztráltak. A Sport TV Kézivezérlés című vlogjában a klubelnök elmondta, hogy az egyik játékosról van szó, és azt is hozzátette, hogy már más játékosok is jelezték, hogy vannak a fertőzésre utaló tünetei.

A fertőzött játékosról elmondta, hogy miután komolyabb tünetek jelentkeztek nála, azonnal elvégezték rajta a tesztet. A csapat többi tagját hétfőn tesztelték, a másodikat megcsinálják a héten. Ez utóbbi eredménye azonban nem lesz meg a csütörtöki PSG elleni Bajnokok Ligája-meccs kezdéséig.

Mint Szűcs Ernő Péter elmondta, az Európai Kézilabda-szövetséget tájékoztatták, most a döntésre várnak a meccsel kapcsolatban. – Egyelőre még nincsen fix időpont, mi nyilván nem örülnénk, ha edzés nélkül, a tesztről esnének be a játékosok a meccsre, amit az EHF előír és nem kockáztatja meg a játékosok egészségét, annak eleget fogunk tenni – jegyezte meg a klubelnök.

Teljes interjút itt nézheti meg:
A teljes csapatot tesztelték, a második tesztet is a héten elvégezték

Előző sztori

Elhunyt Selmeci Sarolta egykori szegedi kézilabdázó

Következő sztori

Kübekháza is behódolt a vírusnak

Legutóbbi hasonló cikkek