Pozitív koronavírustesztet találtak a MOL-Pick Szeged szűkebb környezetében

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Karanténba került a felnőttcsapat, kérdéses a csütörtöki BL-rajt.

A klub közleményét változtatás nélkül közöljük:

“Klubunk egy, a szűkebb környezetébe tartozó személynél a mai napon pozitív koronavírustesztet regisztráltak. A fertőzöttel érintettségi kapcsolatba tartozó személyek (játékosok, stábtagok, valamint munkatársaink) járványügyi elkülönítése haladéktalanul megtörtént, tesztelésükről klubunk intézkedett. Felnőttcsapatunk teljes kerete, a stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársaink jelenleg hatósági karanténban tartózkodnak.


Ennek következtében felnőttkeretünk edzései és egyéb hivatalos eseményei felfüggesztésre kerültek.

A pozitív tesztről a hivatalos eljárásrendnek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetséget, a Budakalász, a Csurgó, a Veszprémi KKFT csapatait, valamint az EHF illetékes szerveit értesítettük. A járványügyi hatóságokkal (ÁNTSZ, rendőrség) folyamatosan kapcsolatban vagyunk.

Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük.
 
Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk.”

Előző sztori

Akár ötvenezer forintos büntetés is járhat, ha maszk nélkül utazunk Szegeden

Következő sztori

A depressziós gyermekek öngyilkos hajlamait vizsgálták az SZTE-n

Legutóbbi hasonló cikkek