Sport

Pozitív koronavírustesztet találtak a MOL-Pick Szeged szűkebb környezetében

Pozitív koronavírustesztet találtak a MOL-Pick Szeged szűkebb környezetében

2020. szeptember 14., hétfő
Pozitív koronavírustesztet találtak a MOL-Pick Szeged szűkebb környezetében

A klub közleményét változtatás nélkül közöljük:

"Klubunk egy, a szűkebb környezetébe tartozó személynél a mai napon pozitív koronavírustesztet regisztráltak. A fertőzöttel érintettségi kapcsolatba tartozó személyek (játékosok, stábtagok, valamint munkatársaink) járványügyi elkülönítése haladéktalanul megtörtént, tesztelésükről klubunk intézkedett. Felnőttcsapatunk teljes kerete, a stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársaink jelenleg hatósági karanténban tartózkodnak.


Ennek következtében felnőttkeretünk edzései és egyéb hivatalos eseményei felfüggesztésre kerültek.

A pozitív tesztről a hivatalos eljárásrendnek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetséget, a Budakalász, a Csurgó, a Veszprémi KKFT csapatait, valamint az EHF illetékes szerveit értesítettük. A járványügyi hatóságokkal (ÁNTSZ, rendőrség) folyamatosan kapcsolatban vagyunk.

Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük.
 
Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.