Kiderült, Hollik István kapta el a fertőzést

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiderült, hogy Hollik István lett koronavírusos, így Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és helyettese, Orbán Balázs – mint azt megírtuk – azért kerülhetett hatósági házi karanténba, mert egy szombati rendezvényen találkoztak a Fidesz kommunikációs igazgatójával.

Hollik István a Tranzit szervezőbizottságának tagja is volt, és az ő fertőzöttsége miatt döntöttek úgy, hogy biztonsági okból lemondják a hétvégén esedékes rendezvényt, amin Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott volna.

Hollik István a bejegyzésében leszögezte: minden járványügyi előírást betartott, nem járt külföldön, így egyelőre nem lehet tudni, honnan kapta el a fertőzést.

A megfertőződött politikus a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy szerencsére már nem mutat tüneteket, és rendkívül enyhe lefolyású volt nála a betegség. Hollik István a lapnak megerősítette, két hétig otthon marad, és mindenben betartja a hatóságoknak a házi karanténra vonatkozó előírásait.

(MTI)

Előző sztori

Tízezer forintos tanszercsomagokat állítanak össze rászoruló gyerekeknek

Következő sztori

Nagyobb szerepet vállalna a helyi gazdaság fejlesztésében az SZTE