/

Harmadára esett vissza a Belvárosi Mozi látogatottsága

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szabó Éva Andrea, a Belvárosi Mozi vezetője lapunk megkeresésére elmondta, a járványhelyzet miatt a filmszínház látogatottsága nagyjából az egyharmadára esett vissza a szokásos nyári időszakhoz képest.

A mozivezető megemlítette, hogy a járványhelyzetre való tekintettel számos óvintézkedést vezette be, többek között plexifalat húztak a pénztárpult előtt, fertőtlenítőket helyeztek ki a közforgalmi terekben és a mosdókban, valamint a vetítések közötti szünetekben rendszeresen szellőztetik, fertőtlenítik a termeket. Hangsúlyozta, hogy a nézők által látogatott terekben ajánlják a maszk viselését.

Közölte, hogy az újranyitást követően Jonas Kaufmann Az én Bécsem című koncertfilmje volt a leglátogatottabb előadás, de az Ezüsthaj filmklub és a Szünidei matiné vetítései, a „Vissza a moziba” fesztivál és a Vertigo Filmhét is nagy népszerűségnek örvendett.

Kitért arra is, hogy eddig nagyon jó visszajelzéseket kaptak az új VR Roommal kapcsolatban és már visszajáró vendégeik is vannak. A jövőt illetően elmondta, szeretnék, ha a járványveszély elmúltával megduplázódna a jelenlegi nézőszám.

Előző sztori

Honvédelmi sportközpont épül Makón

Következő sztori

Ajándékkoncerttel folytatódik a Szabadtéri programsorozata

Legutóbbi hasonló cikkek