Gazdaság

Harmadára esett vissza a Belvárosi Mozi látogatottsága

Harmadára esett vissza a Belvárosi Mozi látogatottsága

2020. augusztus 12., szerda
Harmadára esett vissza a Belvárosi Mozi látogatottsága

Szabó Éva Andrea, a Belvárosi Mozi vezetője lapunk megkeresésére elmondta, a járványhelyzet miatt a filmszínház látogatottsága nagyjából az egyharmadára esett vissza a szokásos nyári időszakhoz képest.

A mozivezető megemlítette, hogy a járványhelyzetre való tekintettel számos óvintézkedést vezette be, többek között plexifalat húztak a pénztárpult előtt, fertőtlenítőket helyeztek ki a közforgalmi terekben és a mosdókban, valamint a vetítések közötti szünetekben rendszeresen szellőztetik, fertőtlenítik a termeket. Hangsúlyozta, hogy a nézők által látogatott terekben ajánlják a maszk viselését. Közölte, hogy az újranyitást követően

Jonas Kaufmann Az én Bécsem

című koncertfilmje volt a leglátogatottabb előadás, de az

Ezüsthaj filmklub

és a

Szünidei matiné

vetítései, a

„Vissza a moziba” fesztivál

és a

Vertigo Filmhét

is nagy népszerűségnek örvendett. Kitért arra is, hogy eddig nagyon jó visszajelzéseket kaptak

az új VR Roommal

kapcsolatban és már visszajáró vendégeik is vannak. A jövőt illetően elmondta, szeretnék, ha a járványveszély elmúltával megduplázódna a jelenlegi nézőszám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.