Krimi

Elektronikai hulladékkal vertek át egy nagymágocsi férfit

Elektronikai hulladékkal vertek át egy nagymágocsi férfit

2020. augusztus 21., péntek
Elektronikai hulladékkal vertek át egy nagymágocsi férfit

Egy nagymágocsi férfi április 27-én e-mailben tett feljelentést a Szentesi Rendőrkapitányságon arról, hogy hat nappal korábban interneten megállapodott egy nagycserkeszi lakossal videokártyáik elcseréléséről.

A feljelentő az egyezségnek megfelelően elküldte a saját számítógép-alkatrészeit a megadott címre, azonban mindezekért cserébe csak elektronikai hulladékot kapott. A sértett később hiába próbálta, már nem tudta elérni a gyanúsítottat a megadott telefonszámon.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kisebb kárt okozó csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a rendőrkapitányságon. A 22 éves férfi beismerő vallomást tett.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.