Elektronikai hulladékkal vertek át egy nagymágocsi férfit

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szentesi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát egy nagycserkeszi férfival szemben, aki videokártyák helyett elektronikai hulladékot küldött a sértettnek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy nagymágocsi férfi április 27-én e-mailben tett feljelentést a Szentesi Rendőrkapitányságon arról, hogy hat nappal korábban interneten megállapodott egy nagycserkeszi lakossal videokártyáik elcseréléséről.

A feljelentő az egyezségnek megfelelően elküldte a saját számítógép-alkatrészeit a megadott címre, azonban mindezekért cserébe csak elektronikai hulladékot kapott. A sértett később hiába próbálta, már nem tudta elérni a gyanúsítottat a megadott telefonszámon.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kisebb kárt okozó csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a rendőrkapitányságon. A 22 éves férfi beismerő vallomást tett.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Előző sztori

Egyre többen utaznak a buszokon maszk nélkül

Következő sztori

Harmincan erőszakoltak meg egy tinilányt Izraelben