Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Sport

A holland élvonalból igazolt a Szeged-Csanád GA

/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Mint arról lapunk is beszámolt, a Szeged-Csanád GA csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy folyamatban van Dobos Áron szerződtetése. A klub pénteken bejelentette, hogy sikerült leigazolni a holland élvonalbeli Fortuna Sittardtól a fiatal támadót.

A húsz esztendős Dobos Áron szülővárosában, Dunaújvárosban kezdte karrierjét. A Fejér megyeiek felnőtt csapatát 2016 és 2018 között erősítette, összesen 48 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 25 gólt szerzett. Karrierje Dunaújvárosból a holland élvonalbeli Fortuna Sittard csapatához vezetett, ahol két alkalommal játszott csereként.

–A közel két év alatt fantasztikus stadionokban jártam és igazi világsztárokkal ismerkedtem meg Hollandiában, rengeteget tanultam a labdarúgásról. Remélem ezeket a tapasztalatokat a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál is hasznosíthatom majd – osztotta meg hollandiai tapasztalatait Dobos.

A fiatal támadó Szegeden kezdte a felkészülést, az edzőmeccseken gólpasszokat jegyzett, sőt, korábbi csapata ellen be is talált.

–Pont egy ilyen ajánlatra vártam. Az a koncepció, amit Adem Kapic felvázolt a következő évekre, nagyon szimpatikus nekem és tökéletesen illeszkedik, ahhoz is, amit arról gondoltam, hogy hogyan kellene felépítenem magamat. Az infrastruktúra lenyűgöző, minden adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el – fogalmazott.

Dobos Áron a Szeged-Csanád GA hetedik nyári igazolása. Varga Bence az MTK Budapesttől, Gréczi Márton Békéscsabáról, Simon Ádám Győrből, Danilo Pejovic Nyíregyházáról, Takács Tamás Mezőkövesdről, míg Kóródi Nándor a Debrecentől érkezett Szegedre.

Nyereményjáték!

Játsszon velünk és nyerjen páros belépőjegyet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgó-mérkőzésre! Ossza meg ezt a cikket Facebookon, és a mi bejegyzésünk alá kommentelje, hogy megosztotta. A megosztók között sorsoljuk ki a tiketteket!

Tovább olvasom

Hírzóna

Amerikai centert igazolt a Szedeák

/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Szerző:

A 23 éves, 208 cm magas James Dickey az amerikai egyetemi bajnokságban szereplő UNC Greensborótól érkezik Szrecsko Szekulovics együtteséhez.

Tovább olvasom

Sport

Vereséggel kezdett az SZVSE az NB III-ban

/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

A Hódmezővásárhely nyerte megyei rangadót.

Tovább olvasom

Sport

Későn jött a szépítés, a Békéscsaba nyerte a rangadót

/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Szerző:

A dél-alföldi derbin hiába dolgozott ki több helyzetet a Szeged, a Békéscsaba idegenben tudott nyerni. A hazaiak még büntetőt is hibáztak. echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Aktuál