Sport

A holland élvonalból igazolt a Szeged-Csanád GA

A holland élvonalból igazolt a Szeged-Csanád GA

2020. július 31., péntek
A holland élvonalból igazolt a Szeged-Csanád GA
Mint arról lapunk is beszámolt, a Szeged-Csanád GA csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy folyamatban van Dobos Áron szerződtetése. A klub pénteken bejelentette, hogy sikerült leigazolni a holland élvonalbeli Fortuna Sittardtól a fiatal támadót.

A húsz esztendős Dobos Áron szülővárosában, Dunaújvárosban kezdte karrierjét. A Fejér megyeiek felnőtt csapatát 2016 és 2018 között erősítette, összesen 48 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 25 gólt szerzett. Karrierje Dunaújvárosból a holland élvonalbeli Fortuna Sittard csapatához vezetett, ahol két alkalommal játszott csereként. –A közel két év alatt fantasztikus stadionokban jártam és igazi világsztárokkal ismerkedtem meg Hollandiában, rengeteget tanultam a labdarúgásról. Remélem ezeket a tapasztalatokat a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál is hasznosíthatom majd – osztotta meg hollandiai tapasztalatait Dobos.

A fiatal támadó Szegeden kezdte a felkészülést, az edzőmeccseken gólpasszokat jegyzett, sőt,

korábbi csapata ellen be is talált.

–Pont egy ilyen ajánlatra vártam. Az a koncepció, amit Adem Kapic felvázolt a következő évekre, nagyon szimpatikus nekem és tökéletesen illeszkedik, ahhoz is, amit arról gondoltam, hogy hogyan kellene felépítenem magamat. Az infrastruktúra lenyűgöző, minden adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el – fogalmazott. Dobos Áron a Szeged-Csanád GA hetedik nyári igazolása. Varga Bence az MTK Budapesttől, Gréczi Márton Békéscsabáról, Simon Ádám Győrből, Danilo Pejovic Nyíregyházáról, Takács Tamás Mezőkövesdről, míg Kóródi Nándor a Debrecentől érkezett Szegedre.

Nyereményjáték!

Játsszon velünk és nyerjen páros belépőjegyet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgó-mérkőzésre! Ossza meg ezt a cikket Facebookon, és a mi bejegyzésünk alá kommentelje, hogy megosztotta. A megosztók között sorsoljuk ki a tiketteket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.