Közélet

Online kiállítás nyílt a Nap-Fény Fotókör műveiből

Online kiállítás nyílt a Nap-Fény Fotókör műveiből

2020. június 5., péntek
Online kiállítás nyílt a Nap-Fény Fotókör műveiből

Völgyhíd Provance-ban, üvegmúzeum a Washington állambeli Tacomában, a cordobai nagymecset, Taormina romjai, a Tower Bridge, pop múzeum Seattle-ben, a pécsi Kodály Központ és a szegedi lézerpalota is láthatók a szegedi Nap-Fény Fotókör virtuális kiállításán, amelynek „online megnyitóját” június 4-én tartották. Az Épített környezet című tárlatot Miklóssy Mária és Deilinger József fölvételeiből állították össze.

A járványügyi korlátozások miatt az áprilisra tervezett kiállítást átmenetileg az interneten tekinthetik meg az érdeklődők. A szegedi Hóvirág népdalkör korábbi fölvételeiből szerkesztett, versmondással gazdagított megnyitó, valamint a kiállítás képei a

https://www.youtube.com/watch?v=8-f2KKMKA54

oldalon érhetők el. (Ugyanide feltöltötték Zsótér József filmjét a szegedi partfal építéséről.) A korlátozások enyhítésével a képeket a Somogyi-könyvtár Dorozsmai fiókkönyvtárában is kiállítják, ennek időpontját a fotókör Facebook-oldalán is közzéteszik.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.