Közélet

Könyv(tár)terasz várja a látogatókat a Somogyi-bibliotéka előtt

Könyv(tár)terasz várja a látogatókat a Somogyi-bibliotéka előtt

2020. május 19., kedd
Könyv(tár)terasz várja a látogatókat a Somogyi-bibliotéka előtt

A koronavírus következtében kialakult veszélyhelyzet miatt a Somogyi-könyvtár Központi Könyvtára és a fiókkönyvtárak továbbra sem látogathatók, mivel még nem oldották fel a könyvtárak személyes látogatásának tilalmát.

A Somogyi-könyvtár központi könyvtárából kikölcsönzött könyvek visszaadására és előre igényelt könyvek átvételére lesz lehetőség május 20-tól a könyvtár nyitásáig munkanapokon 10-12 óra és 13-15 óra között a központi könyvtárba beiratkozott olvasók számára. A könyvtár épülete még zárva tart (további intézkedésig), ezért a kikölcsönzött könyvek visszaadására és az előre igényelt könyvek átvételére kizárólag a Somogyi-könyvtár előtti teraszon lesz lehetőség. A bejárat előtti terasz egyik oldalán a könyvtár munkatársai dobozokat helyeznek el, amelyekbe az olvasók beletehetik a visszahozott könyveket, a terasz másik oldalán található asztalokra pedig a könyvtárosok előkészítik az olvasók által előre megrendelt, névre szóló könyvcsomagokat, amelyeket onnan felvehet és elvihet a szolgáltatás igénybe vevője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.