Közélet

Már várják a jelentkezőket a szegedi táblaképfestészeti biennáléra

Már várják a jelentkezőket a szegedi táblaképfestészeti biennáléra

2020. március 10., kedd
Már várják a jelentkezőket a szegedi táblaképfestészeti biennáléra

Már lehet jelentkezni a szegedi nyár kulturális életének egyik legjelentősebb eseményére, a XVIII. Táblaképfestészeti Biennáléra. Az országos képzőművészeti találkozót idén május 29. és július 12. között rendezik meg a REÖK-ben.

A hazai táblaképfestészetről igyekszik átfogó és hiteles képet nyújtani az idei biennálé a Reök-palotában. A kétévente megrendezett seregszemlére az alkotásokról készült nagy felbontású fotóval, online a

www.reok.hu

weboldalba beépített jelentkezési felületen lehet pályázni április 5-ig. Jelentkezéskor az alkotó neve mellett többek közt az alkotás címét, méretét, készítésének évét, az alkalmazott technikát és a biztosítási értékét is meg kell jelölni. A műveket szakmai zsűri értékeli, a kiválasztott alkotásokból készül el a nívós seregszemle kiállítási anyaga. A részletes felhívásról és a beadási feltételekről bővebben a

linkre

kattintva olvashatnak az érdeklődők. A rangos esemény ünnepélyes megnyitója május 29-én, délután 5 órától lesz - az elmúlt évekhez hasonlóan - neves magyar képzőművészek részvételével. Szeged kiemelkedő képzőművészeti seregszemléjét a legfontosabb hazai kortárs alkotók műveivel egészen július 12-ig tekinthetik majd meg a látogatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.