Közélet

Jön a SzegedmAPP, hogy azonnal értesülhessen a város legfontosabb és legérdekesebb híreiről

Jön a SzegedmAPP, hogy azonnal értesülhessen a város legfontosabb és legérdekesebb híreiről

2020. március 2., hétfő
Jön a SzegedmAPP, hogy azonnal értesülhessen a város legfontosabb és legérdekesebb híreiről

Komoly fejlesztésbe kezdtünk, hogy megkönnyíthessük olvasóinknak a hírekhez jutást.

Speciális applikáció fejlesztése folyik a SzegedMánál. A célunk az, hogy még inkább megkönnyítsük olvasóink számára, hogy hírekhez jussanak, akár kattintás nélkül is. Fontosnak tartjuk, hogy

Szeged legolvasottabb hírportálja

naprakész legyen, és kihasználjuk azokat a technikai lehetőségeket, amelyek manapság már rendelkezésre állnak. Olvasóink jelentős része telefonon követi híreinket, nagyon sok köztük a fiatal (28-36 év közötti), ezért úgy gondoltuk: hír-appot hozunk létre, amelyen keresztül közvetlenül a regisztrált készülékeken is megjelennek híreink. A fejlesztőink szerint még

nyár előtt elkészülhet az applikáció,

amelyet terveink szerint először béta üzemmódban bocsátunk ki, hogy olvasóinkkal együtt élesben is tesztelhessük a hírküldést.

A rossz hír!

Ez volt a jó hír! A rossz hír az, hogy azok, akik lapunk mielőbbi megszűnéséről fantáziálnak, rossz úton járnak. Sem üzleti, sem tulajdonosi döntés nem indokolná ugyanis egy objektív és bárki által ellenőrizhetően sikeres lap megszűnését. Márpedig a SzegedMa sikeres, a szegediek szeretik és olvassák - köszönet nekik ezért. Elhisszük, hogy Botka László házi lapjának munkatársai rosszul vannak attól, hogy a szegediek más lapokból is tájékozódni tudnak, nem csak az önkormányzati propagandából, de ez legyen az ő problémájuk.

Mindenki nyerhet, a propaganda veszíthet

Mi abban hiszünk, hogy ha minél színesebb és sokoldalúbb Szeged média-térképe, annál jobb az olvasóknak. Éppen ezért sok sikert kívánunk Nemesi Pál készülő lapjához is, amelynek hírét ő maga hozta nyilvánosságra a közösségi oldalán a napokban! Úgy gondoljuk, hogy minden szegedi csak nyerhet azzal, ha színesedik a helyi médiakínálat. Az is igaz ezzel együtt, hogy a médiakínálat szélesedésével viszont a propaganda fog veszíteni. Ennek azonban mindenki csak örülhet, aki igazi hírekre kíváncsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.