Közélet

Köszönjük Nektek, hogy a SzegedMa.hu a legolvasottabb városi hírportál lett!

Köszönjük Nektek, hogy a SzegedMa.hu a legolvasottabb városi hírportál lett!

2019. szeptember 10., kedd
Köszönjük Nektek, hogy a SzegedMa.hu a legolvasottabb városi hírportál lett!

Saját magunk dicsérgetése és vállon veregetése nem éppen elegáns, sőt eléggé necces. Most mégis valami ilyen jön, mert úgy érezzük, ez a siker elsősorban a Tiétek, olvasóké. Hiszen, ha Ti nem vagytok és nem bennünket olvasnátok, akkor nem lehetnénk a legolvasottabb szegedi online hírportál.

A SimilarWeb egy olyan platform, ahol

bárki ellenőrizheti

a látogatottsági adatokat.

Nem éppen a legpontosabb, de trendeket mindenképpen jól mutatja, bár a valós olvasottság az itteni adatoknál 8-33%-al magasabb. Hogy miért, abba most nem érdemes belemenni, és nem is számít. Ami viszont számít, hogy

eszerint is a SzegedMa.hu a legolvasottabb, csak Szegedre koncentráló, online hírportál!

Magunk mögé tudtuk utasítani Botka László gigantikus mennyiségű közpénzből futtatott propagandalapját, és másokat is.

(A Délmagyart most nem vesszük ide, egyrészt, mert megyei tartalmakat gyártanak elsősorban; másrészt pedig a központi, bulváros tartalom és kereszt-ajánlók, kattintások némileg befolyásolják a „valós” helyi mutatókat. Amúgy a Délmagyar kiváló, szurkolunk nekik is! – a szerk.)

A Google analítikája szerint az elmúlt másfél évben hónapról hónapra növekedett az olvasottságunk, ami jelenleg itt tart a dühöngő nyár ellenére is, amikor hagyományosan csökken az olvasói aktivitás a helyi lapoknál:

Feltüntettük a szeptemberi adatokat is, bár még alig telt el 10 nap a hónapból!
Feltüntettük a szeptemberi adatokat is, bár alig telt el 10 nap a hónapból!

Az elemzéseink azt mutatják, hogy

a szuperlokalitást kedvelik az olvasóink, az őszinteséget, a hitelességet, valamint a gyorsaságot.

Vagyis azt, hogy a közvetlen lakókörnyezetükkel, a leghétköznapibb problémáikkal, gondjaikkal vagy örömeikkel is éppúgy foglalkozunk, mint a „nagyobb” történésekkel. Folyamatosan válaszolunk és reagálunk a naponta küldött leveleikre, üzeneteikre, tartalmaikra. Vagyis kapcsolatban vagyunk a szegediekkel, és örömmel mondhatjuk, hogy egyre több szegedivel, sok százas nagyságrendben. Nagyon sok jó sztori, pozitív hír vagy éppen problémás ügy Tőletek, Olvasóktól jött. És bár igyekszünk ezekre válaszokat találni,

az önkormányzat semmibe veszi a kéréseiteket, kérdéseiteket, amelyeket tulajdonképpen rajtunk keresztül tesztek fel nekik!

Sebaj! Előbb-utóbb úgy is kiderítünk mindent, csak idő kérdése (na meg bírósági pereké) és válaszokat fogunk találni nektek!

Köszönjük, hogy kitartottatok sokan, és köszönjük, hogy még többen mellénk álltatok az utóbbi hónapokban,

és rendületlenül olvassátok a szegedma.hu-t, ami Szeged fontos és érdekes híreit szedi csokorba mindennap. Maroknyi szerkesztőségünk néha hibázik, de

mindig igyekszünk tisztességesen és becsületesen végezni a munkánkat. Akkor is, ha a városvezetéssel vannak „nézeteltéréseink”; és akkor is, ha úgy érezzük, hogy sokszor a városvezetés hazudik nektek, vagy éppen hülyének néz benneteket.

Szeged azonban a legnagyszerűbb város, és a szegediek a legjobbak!

Nekünk öröm itt a munka, és mindenképpen maradunk veletek. Maradjatok Ti is velünk! Köszönjük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.