Közélet

CSMRFK: idén még nem érkezett bejelentés az újszegedi szatírról

CSMRFK: idén még nem érkezett bejelentés az újszegedi szatírról

2020. február 14., péntek
CSMRFK: idén még nem érkezett bejelentés az újszegedi szatírról

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitánysághoz idén még nem érkezett bejelentés az újszegedi szatírral kapcsolatban. A rendőrkapitányság jelenleg is várja a sértettek jelentkezését.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az „újszegedi rémmel” kapcsolatban idén még nem érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányságra. A rendőrök azonban 2018-ban már folytattak eljárást -hasonlóan a közösségi médiában megjelent információk alapján-, de a nyomozás nem vezetett eredményre, mivel egy olyan személyt sem sikerült felkutatni, aki az állításokat alá tudta volna támasztani. A rendőrkapitányság jelenleg is sértettek jelentkezését várja, tekintettel arra, hogy a közösségi médiában és a sajtóban megjelent információkról egyelőre konkrétum nem áll rendelkezésre. Válaszlevelükben hangsúlyozták, amennyiben a rendőrség bűncselekményt vagy szabálysértést észlel, megteszi a szükséges intézkedéseket. Ezzel párhuzamosan természetesen a sértettek közreműködése is nélkülözhetetlen, így ha valaki bűncselekményt vagy szabálysértés elkövetését észleli, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon!

A hét elején megírtuk,

hogy egyik olvasónk beszámolója szerint ismét előbukkant az újszegedi rémként elhíresült szatír, aki többnyire a 71-es és a 72-es buszokon szokta molesztálni a fiatal lányokat.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.