Közélet

Újból támad az újszegedi rém?

Újból támad az újszegedi rém?

2020. február 11., kedd
Újból támad az újszegedi rém?

Ismét előbukkant az újszegedi rémként elhíresült szatír, aki többnyire a 71-es és a 72-es buszokon szokta molesztálni a fiatal lányokat – tájékoztatta lapunkat egyik olvasónk.

Andrea portálunknak elmondta, múlt héten munkából hazafele menet látta, amint egy 50 év körüli férfi előbb szavakkal inzultált, majd fogdosni kezdett egy fiatalkorú kislányt a 71-es buszon Újszegeden. – Először azt hittem, hogy rosszul látok. A fekete kabátot viselő, ránézésre 50 évesnek tűnő férfi megvárta, amíg kiürül a busz hátulja, majd odament zargatni az egyedül utazó, körülbelül 14 éves kislányt – emlékezett vissza Andrea. Hozzátette a szatír először megkérte a lányt, hogy mutassa meg a melleit, aztán elkezdte fogdosni. Andrea elmondása szerint ezután a lány kimászott a férfi mellől, majd leszállt a következő megállónál. A férfi utána tartott, de mivel a megálló tele volt emberekkel, így inkább a másik irányba indult.

Az interneten is pörög a téma

Az egyik legnépszerűbb szegedi közösségi oldalon többen is jelezték már, hogy találkoztak az újszegedi rémmel. A történetek közös pontja, hogy a 71-es és 72-es buszokon bukkant fel, valamint fiatal, még kiskorú lányok társaságát kereste.

Korábban a Délmagyarország is beszámolt a jelenségről

, amely - úgy tűnik - ismét aktuálissá vált.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.