Közélet

Hatalmas az érdeklődés a Szabadtéri Apáca show-ja iránt

Hatalmas az érdeklődés a Szabadtéri Apáca show-ja iránt

2020. január 14., kedd
Hatalmas az érdeklődés a Szabadtéri Apáca show-ja iránt

Hatalmas az érdeklődés a Szegedi Szabadtéri Játékok idei egyik legnépszerűbb musicalje, az Apáca show iránt. A sztárokkal teli produkcióra olyan ütemben fogynak a jegyek, hogy az igazgatóság úgy döntött: az eredetileg tervezett két előadás helyett most egy harmadikat is meghirdet.

Szemkápráztató ruhák, fülbemászó dallamok és igazi sztárkavalkád jellemzi az idei évadban visszatérő közönségkedvenc musicalt, az Apáca show-t. A 90-es évek ikonikus vígjátékának színpadi változatát a Dóm téren láthatta először a magyar közönség. A darab nem csak a Broadway-n aratott hatalmas sikert, a Szabadtéri nézői is rajongásig megszerették a 2018-as évadban, így nem csoda, hogy a darab nyáron triplázni fog. A nagysikerű produkció a szegedi színpadra Szente Vajk rendezésében tér vissza. Már nyilvános a szereposztás is: Feke Pál lesz Eddie Souther rendőrtiszt, Alföldi Róbertet pedig gengszterként, Curtis Jackson szerepében láthatjuk ismét az előadásban. A diszkódívát, Deloris Van Cartier-t Sári Évi játssza, míg a neki rejtekhelyet biztosító szigorú zárdafőnöknőt Janza Kata alakítja. O’Hara atyát ezúttal is Csonka András játssza. A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Zikkurat Színpadi Ügynökség fergeteges darabja a plusz előadással július 31. és augusztus 1. mellett augusztus 2-án varázsolja el a Dóm téri nézőket. Az új előadásnapra a Szabadtéri jegypénztárában és a szegediszabadteri.hu oldalon az érdeklődők már megválthatják belépőiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.