Végre: lebontják a gigantikus papírtortát

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra régi pompájában tündökölhet a Klauzál tér, lebontják ugyanis a nem túl szépre sikeredett papírtortát. Pont azután, hogy megírtuk: Botka László 200 millió forintnál is többet költhetett el eddig a kampányára. Csak épp azt nem tudjuk (mert titkolják), hogy miből, bár tippjeink vannak.

Nagy erőkkel estek neki a bóvlitorta bontásának a Klauzál téren. A szépnek és esztétikusnak jó indulattal sem nevezhető papírtákolmány felállítása információink szerint nettó 75 millió forintot kóstált.

Sokan – köztük egyetemi történészek is – megkérdőjelezték az értelmét is, hiszen nem 300 éve, hanem 521 éve szabad királyi város Szeged. Emiatt többen inkább arra fogadtak: már év elején elindult Botka László újraválasztási kampánya, épp csak álszülinapba csomagolt ünnepléssel.

Ebben ugyan nem lehetünk biztosak, de abban igen, hogy nem keveset költött el eddig Botka László valamilyen pénzből a saját kampányára, számításaink szerint 200 milliónál is többet.

A lényeg az, hogy most végre lebontják a tortát, és a Klauzál tér újra a régi lehet!

Előző sztori

Új orgonát avatnak a Szent Gellért-templomban

Következő sztori

Joób Márton nem tagadta számlavásárlási ügyét