Közélet

Tovább gyűrűzik a szegedi nőverős botrány

Tovább gyűrűzik a szegedi nőverős botrány

2019. október 11., péntek
Tovább gyűrűzik a szegedi nőverős botrány

Fiatal lányok jelentek meg csütörtökön a városban, hogy látványosan tiltakozzanak, mert az önkormányzatnak közpénzen dolgozó cégben verik a nőket, és ennek ellenére semmi nem történik az ügyben.

A lányok megjelentek Gyurcsány Ferenc szegedi "fellépése" előtt is, akkor tudtunk beszélni velük.

- Mélyen elszomorít, hogy olyan városban kell élnünk, ahol a polgármester, a városi cég vezetői semmilyen szinten nem képesek lereagálni egy ilyen aljas dolgot. Se egy közlemény, se egy elhatárolódás nem történt az ügyben, noha ez a nőverő jelentős mennyiségű közpénzt kap a várostól - magyarázta az egyik tüntető. Mint arról beszámoltunk, az önkormányzat egyik beszállítójánál a tulajdonos egyszerűen felpofozta egyik női alkalmazottját, amiért az a sorozatos csuklóztatás miatt fel akart mondani. Minderről hangfelvétel is készült.

A férfi végül elismerte

, hogy megütötte a nőt. Botka László azonban letagadta, hogy ismerné a férfit, vagy a céget, noha ez nyilvánvalóan finoman szólva is csúsztatás. Az, hogy miért csúsztatás,

EBBEN a cikkünkben írtuk meg

. A céggel azóta sem bontottak szerződést, és

semmilyen látható következménye nincs annak

, hogy egy nőt bántalmazott a tulajdonos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.