Tovább gyűrűzik a szegedi nőverős botrány

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fiatal lányok jelentek meg csütörtökön a városban, hogy látványosan tiltakozzanak, mert az önkormányzatnak közpénzen dolgozó cégben verik a nőket, és ennek ellenére semmi nem történik az ügyben.

A lányok megjelentek Gyurcsány Ferenc szegedi “fellépése” előtt is, akkor tudtunk beszélni velük.

– Mélyen elszomorít, hogy olyan városban kell élnünk, ahol a polgármester, a városi cég vezetői semmilyen szinten nem képesek lereagálni egy ilyen aljas dolgot. Se egy közlemény, se egy elhatárolódás nem történt az ügyben, noha ez a nőverő jelentős mennyiségű közpénzt kap a várostól – magyarázta az egyik tüntető.

Mint arról beszámoltunk, az önkormányzat egyik beszállítójánál a tulajdonos egyszerűen felpofozta egyik női alkalmazottját, amiért az a sorozatos csuklóztatás miatt fel akart mondani. Minderről hangfelvétel is készült. A férfi végül elismerte, hogy megütötte a nőt.

Botka László azonban letagadta, hogy ismerné a férfit, vagy a céget, noha ez nyilvánvalóan finoman szólva is csúsztatás. Az, hogy miért csúsztatás, EBBEN a cikkünkben írtuk meg.

A céggel azóta sem bontottak szerződést, és semmilyen látható következménye nincs annak, hogy egy nőt bántalmazott a tulajdonos.

Előző sztori

Bosszantó tanulópénz: műszaki hiba miatt fizetnek többet a szegedi utasok

Következő sztori

Megállapodást írt alá a szegedi művészeti kar és a Szabadtéri Játékok