Politika

"Ez a primitív hangnem árt Szegednek"

"Ez a primitív hangnem árt Szegednek"

2019. október 9., szerda
"Ez a primitív hangnem árt Szegednek"

A szegedi Fidesz Koromné Fenyvesi Rózsa DK-s képviselőjelölt közösségi médiában tett bejegyzései kapcsán adott ki közleményt, melyet változtatás nélkül publikálunk.

Megdöbbentő és gyűlölködő hangnem: Orbánt idiótázza Botka képviselőjelöltje A szegedi Fidesz tiltakozik Koromné Fenyvesi Rózsa, Szeged 5.választókerület (Móraváros) DK-s képviselőjelöltjének elfogadhatatlan,trágár és gyűlölködő Facebook posztjai miatt. Koromné Fenyvesi RózsaBotka László szövetségese, a baloldali összefogás képviselőjelöltje.Ezért felszólítjuk Botka Lászlót, határolódjon el Koromnétól, ésazonnal léptesse vissza gyűlölködő szövetségesét! Ez a hangnem nemvaló Szegedre! Ismételten megmutatkozott a baloldal igazi arca. Botka szövetségese alegalpáribb hangnemben fasisztázza a Facebookon Orbán Viktorminiszterelnököt, majd a románokat állítja a magyarok elé példakéntazzal, hogy "Egy diktátort már elhajtottak a túlvilágba",félreérthetetlenül utalva arra, hogy a háborodott kommunistaCeaușescut kivégezték a románok. Koromné szerint Orbán egy "idiótavezető, aki idióta nemzetet vezet". Egy másik Facebook-posztban Koromné Semjén Zsoltminiszterelnökhelyettest állítaná a puskája elé, majd egy következőbenazt írja Semjénről, "Jelenkorunk legtenyérbemászóbb pondrója (elnézéstkérek a férgektől a hasonlatért)" egy harmadikban pedig fasisztázzaMagyarország törvényesen megválasztott miniszterelnökét. Felszólítjuk Botka Lászlót, azonnal határolódjon el Koromné szavaitól,és vonja vissza a képviselőjelöltet! Ez a gyűlölködés nem lehet Szegedhangja, ez a primitív gyűlölködés árt a városnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.