Közélet

Joób Márton nem tagadta számlavásárlási ügyét

Joób Márton nem tagadta számlavásárlási ügyét

2019. október 1., kedd
Joób Márton nem tagadta számlavásárlási ügyét

Kérdéseket vet fel, hogy miért hallgat Joób Márton a számlavásárlási ügyben, és bár a hallgatás beleegyezés - tartja a nem túl szerencsés mondás -, jobban örülne mindenki, ha végre kiállna és nyilatkozna. Mégsem teszi, hanem mélyen hallgat, ahogy Botka László szokott.

Tegnap megírtuk

, kellemetlen ügybe keveredhetett Jóob Márton szocialista önkormányzati képviselő.Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke hétfőn sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy információik szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) számlavásárlás ügyében vizsgálatot indított Joób Márton cége ellen. Emellett pedig az MSZP-s képviselőnél pontosan ugyanolyan térkövek vannak, mint amilyenekkel az önkormányzat is burkolni szokott. Talán csak merő véletlen az egész - vetette fel Tápai. Mi is kerestük a képviselőt, hogy reagáljon, de egyszer sem vette fel a telefonját és e-mailre sem válaszolt: vagyis még nem is tagadta az ügyeket.

(Annál is inkább kerestük, mert van egy telekvásárlási ügy is, amiben érintett, arra is nagyon kíváncsiak vagyunk; na meg a szomszédok is - a szerk.)

Megkukult!

Kérdéseket vet fel a hallgatása

Ez azonban kérdéseket vet fel. Miért hallgat Joób Márton a számlavásárlási és térkő ügyben? Bár a hallgatás beleegyezés - tartja a nem túl szerencsés mondás -, jobban örülne mindenki, ha végre kiállna és nyilatkozna, tiszta vizet öntene a pohárba. Mégsem teszi, hanem mélyen hallgat, ahogy Botka László szokott. Az önkormányzatnál bevett gyakorlat, hogy a kellemetlen kérdések elől a hallgatásba menekülnek és nem vesznek tudomást a problémákról (talán abban bízva, hogy akkor azok nem is léteznek).

Ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze

, hogy milyen ügyekben nem tartották fontosnak Botkáék, hogy választ adjanak a szegediek kérdéseire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.