Fényes nappal vizelték oldalba az egykori Kerek-Perec épületét

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb mérföldkövet értek el a szegedi hajléktalanok: ezúttal egy illuminált állapotú fedél nélküli fényes nappal, gyerekek szeme láttára vizelte oldalba az egykori Kerek-Perec épületét a Széchenyi téren.
A Szegeden hallottam Facebook-csoportba posztolt fotókon jól látható, amint egy hajléktalan fényes nappal levizeli az egykori Kerek Perec épületét a Széchenyi téren. A bejegyzés szerzője szerint a fedél nélküli előbb a megállóban várakozó emberektől cigarettát kért, majd – miután nem kapott – mindenki előtt elővette nemi szervét és fényes nappal, az arra járó gyerekek szeme láttára állt neki vizelni.

A szerző megemlíti, hogy a férfi nehezen érthetően beszélt. A fotók és a beszámoló alapján könnyen lehet, hogy arról a koldusról van szó, aki pár nappal ezelőtt az egyik Klauzál téri vendéglátóegység teraszán ülő vendégeket vegzálta.

Súlyos bűncselekmény lehet

Egy korábbi eset kapcsán megírtuk, hogy a közterületen való vizelés szabálysértésnek minősül, ami pénzbírságot von maga után. A pénzbírság legalacsonyabb összege ötezer forint, legmagasabb összege százötvenezer forint. Azonban, ha valaki egy gyerek előtt – akárcsak vizelési szándékból – veszi elő a nemi szervét, akkor a szeméremsértés vétsége is felmerül, ami viszont már bűncselekménynek minősül és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Előző sztori

Bírósági titkárok és fogalmazók vetélkedtek a Szegedi Ítélőtáblán

Következő sztori

Csak az NB I. rangadóját látták többen, mint a Szeged-Csanád GA gólzáporát