Hírzóna

Büntetés helyett figyelmeztetnek a megyei zsaruk

Büntetés helyett figyelmeztetnek a megyei zsaruk

2019. október 8., kedd
Büntetés helyett figyelmeztetnek a megyei zsaruk

Az őszi időszakban fontos, hogy a közlekedés minden résztvevőjét „megszólítsuk” és őket azon veszélyforrásokra figyelmeztessük, melyek kifejezetten rájuk jellemzőek. Ebben az időszakban kiemelt hangsúlyt kap a kerékpárral közlekedők ellenőrzése és a „Látni-látszani” elv fontossága.

A kerékpáros balesetek megelőzése érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága preventív közlekedésbiztonsági kerékpáros akciót tart Újszentiván bevezető szakaszán (a volt temesvári vasútvonal után) október 8-án, kedden 16 órától 16 óra 30 percig. Az akció során megvizsgálják az ellenőrzés alá vont kerékpárok műszaki állapotát és hiányosság esetén, amennyiben a szabályszegés súlya lehetővé teszi, helyszíni bírság, feljelentés helyett – természetesen figyelmeztetés mellett – láthatósági mellényt adnak át, illetve hasznos tanácsokkal látják el a közlekedőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.