Közélet

Bődületes hazugságra építi politikai kampánybuliját Botka László

Bődületes hazugságra építi politikai kampánybuliját Botka László

2019. október 3., csütörtök
Bődületes hazugságra építi politikai kampánybuliját Botka László

Amit természetesen közpénzből, vagyis a szegediek pénzéből finanszíroznak, sok tízmillióért. Véletlenül pont a választások előtt egy nappal! Te is bevetted? Szavazz a cikkben!

Szeged 300 - Szabadon szeretjük című, október 12-re tervezett önkormányzati rendezvény akár szimbolikus is lehetne. Hiszen ebben minden benne van, ami jellemzi a Botka-érát Szegeden: álságos üzenetekbe csomagolni a hazugságot, kamuzást, hülyének nézést és szavazatok, illetve szavazók megvásárlását! Lássuk, hogy miért!

Átverés a Szeged 300, csak egy politikai akció

Több szakértő is elmondta már, hogy bődületes ostobaság az, hogy "Szeged 300 éve szabad város". Ennél ugyanis sokkal régebben az.

Május 21-e Szeged születésnapja, a szabad királyi városi rang pedig már 521 éve a szegedieké.

Buta politikai kampány ezért az egész

- fejtette ki Gulyás László történész, a szegedi egyetem professzora, aki szerint "semmivel sem szabadabb a szegediek élete, mint a debrecenieké, sőt, nekik a településük is sikeresebb". De akkor mi ez a Szeged 300? Egy óriási kamu, mert kellett egy szép üzenet, egy közös ünneplés nagy tortával (szó szerint), amibe bele lehetett csomagolni Botka László politikai üzenetét. Hogy azt mindenki bekajálja!

A szegediek fizetik Botka László több tízmilliós politikai buliját

Míg Szeged független polgármesterjelöltjének van bőven saját pénze, abból is fedezi a kampányát, addig nem tudni, Botka László miből fedezi a saját kampányát. Bár papíron az Összefogás Szegedért Egyesület finanszírozza például a facebookos hirdetéseit is az MSZP-s polgármesternek, azt nem lehet tudni, hogy az egyesületnek honnan és miből van pénze. (Ráadásul az egyesületi pénz is közpénz - a jogszabály szerint, tehát komolyan el kell vele számolni.) Hiába tettük fel a kérdést,

Botka László titkolja, hogy miből fizeti az eddig már minimum 200 millió forintosra becsült választási kampányát.

Az egész október 12-re tervezett óriásbuli finanszírozása is igen necces, ugyanis azt hivatalosan közpénzből teszik, mivel "városi rendezvényről" van szó, az IH a főszervező. Az, hogy már a meghívóban is Botka László invitálja meg a szegedieket a bulira, csak egy véletlen bizonyára, hiszen ő a polgármester (még). Közpénzből azonban tilos politikai kampányt finanszírozni a törvény szerint.

Átverés ez is, mint az egész Botka-éra

Ahogy írtuk, akár szimbólumként is felfogható ez a kampánybuli. Ugyanis pont olyan, mint az egész Botka-korszak, ami egy hamis mítoszra épül. A Botka-mítoszról már részletesen írtunk korábban, ezért most legyen elég annyi, hogy Botka László már nem tényező semmilyen szinten országosan, és vele se áll már szóba jó ideje országos tényező és döntéshozó; se bal-, se jobboldalon. Botkánál sokkal fontosabb a Mítosz, amit mindenáron meg kell védeni. Azért védik foggal-körömmel a Botka-mítoszt, mert ha az leomlik, akkor vele omlik a balliberális oldal utolsó lehetősége is "A Pozitív Példa". És maradnak a szomorú tények a baloldali városvezetésről.
Szevasztok ... !

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.