Vasárnap Alsóvárosi Családi Piknik lesz

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Botka László teljes titokban kampányol; tőle soha nem kapunk semmit; ő csak a propimédiát szereti etetni az infókkal, nehogy valaki még rákérdezzen erre-arra.

Rendszeresen kapunk viszont meghívókat Nemesi Páltól, aki ezúttal arról értesítette a szerkesztőséget, hogy egy “remek családi programra várja a szegedieket” csapatával együtt.

Az Alsóvárosi Családi Pikniken többek között Kasza Tibi fellépésével, a Buborék Együttes kölyökkoncertjével és ingyenes ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal, népi játékokkal várják a szegedi családokat.

A rendezvényt 2019. szeptember 15., vasárnap délelőtt 10:00 – 18:00 között rendezik meg a Mátyás téren, Kasza Tibi 16:00 – kor lép fel.

Az eseményhez a XXIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon debütált Nemesi Kávézó roadshow is csatlakozik, melynek keretein belül a szegediek egy finom kávé mellett beszélhetik át a város jövőjét Nemesi Pál polgármesterjelölttel.

Részletes programok IDE KATTINTVA láthatóak.

Előző sztori

Közönségtalálkozóra várja a szegedieket a Nemzeti Színház

Következő sztori

Erre számítsunk a hétvégén a megye határátkelőin

Legutóbbi hasonló cikkek