Politika

Botka László megcélozta a számot, ami Nemesinek már összejött

Botka László megcélozta a számot, ami Nemesinek már összejött

2019. szeptember 3., kedd
Botka László megcélozta a számot, ami Nemesinek már összejött

11 ezer aláírást akar összeszedni Szeged újrázni próbáló MSZP-s polgármestere. Ezt maga mondta el saját magának! Nemesi Pálnak ez a szám már összejött, de maximalista lehet, mert nem pihen meg.

Őrületes szerencséje volt Botka László saját "újságjának", és éppen jókor voltak jó helyen, így elkapták a saját főnöküket, amikor az leadott néhány borítékot a választási irodában.

(Igazából csak a baloldali propagandamédia kapott meghívást a Nagy Eseményre, amit valamiért teljes titokban tartott Botka László. Mitől félt vajon? - a szerk.)

Botka László újrázni próbáló MSZP-s polgármester azt állítja, összejött neki a kellő számú aláírás "többszöröse," amelyek ha érvényesek lesznek, akkor hivatalosan is indulhat az önkormányzati választáson.

Hogy pontosan mennyit skerült Tóth Péternek és barátainak összegyűjteni, például az SZTK bejáratában, azt nem árulta el Botka László még saját propilapjának sem.

Azt viszont elmondta, hogy 11 ezer aláírást akar összesen beszedni a szegediektől. (Mondjuk nem értjük, miért csak ennyit, hiszen különféle adatbázisokon és kapcsolatokon keresztül ennek háromszorosát is elérheti, akár 30 ezer embert is. Szegeden egyébként 131.450 ember szavazhat!) Eközben tegnapi sajtótájékoztatóján

Nemesi Pál közölte, eddig már 11.438 szegedi küldte vissza elektronikusan a véleményét arról, hogy milyen változásokat szeretnének Szegeden.

Mivel azonban vélhetően maximalista típus Szeged független polgármesterjelöltje, ezért elmondta azt is, hogy minden háztartásba eljuttatja a Párbeszéd Szegedért 2019 elnevezésű kérdőívét, ugyanis a lehető legtöbb szegedi véleményét szeretné megismerni. Mert "félre kell tenni a politikai civakodást, csak így lehet Szegedért tenni" - magyarázta Nemesi.

(Borítókép forrása: szeged.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.