Balhé

Tovább terjed a zombidrog Szegeden

Tovább terjed a zombidrog Szegeden

2019. szeptember 11., szerda
Tovább terjed a zombidrog Szegeden

Ezúttal az I-es kórház mellett ült öntudatlanul egy kábítószer befolyása alatt álló férfi.

Hétvégén az egyik Mars téri üzlet előtt ült öntudatlanul két ember

, aki vélhetően a városban egyre népszerűbb zombidrog hatása alatt állt. Ezúttal pedig az I-es kórház és a rókusi templom közötti területen botlott kábítószer befolyása alatt álló személyébe egyik olvasónk.

- Sajnos azt tapasztalom, hogy a városban egyre több helyen lehet kábítószeres, öntudatlan emberekbe botlani. Múltkor a Csillag téren találkoztam hasonló emberekkel. Kétségbeejtő a helyzet – írta nekünk az olvasónk, aki a fényképet küldte.

Korábban megírtuk,

hogy az úgynevezett új pszichoaktív anyagok terjedésének megakadályozása azért roppant nehéz feladat, mert hiába kerül fel egyre több összetevő a tiltólistára, mindig kitalálnak egy újat, amelynek kémiai összetétele csak minimálisan tér el a már betiltottaktól. A várost ellepték a hajléktalanok és a hajléktalan életmódot folytató drogfogyasztók. Nincs olyan nap és napszak, amikor a belváros frekventált helyein ne futhatna bele ilyen emberekbe bárki. Az önkormányzat azonban homokba dugja a fejét és nem is keresi a megoldást a mindennapos problémára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.