Közélet

Nemesi Pál időskori ellátó központtá alakítaná az I-es Kórházat

Nemesi Pál időskori ellátó központtá alakítaná az I-es Kórházat

2019. szeptember 10., kedd
Nemesi Pál időskori ellátó központtá alakítaná az I-es Kórházat

Közleményt juttatott el szerkesztőségünknek Szeged független polgármesterjelöltje azzal kapcsolatban, hogy a városvezetés ne adja el október 13-ig az I-es Kórházat.

A témáról legutóbb

ITT írtunk bővebben

.

"Nemesi Pál közleménye

Határozottan elutasítom az I-es kórház eladását, egyben a szegediek nevében felszólítom Botka Lászlót: október 13-ig ne értékesítsék az épületet, melyet időskori ellátó központtá kívánunk alakítani. Többszáz üzenetet kaptam a napokban, amelyben arra kérnek a városunkban élők: akadályozzam meg a jelenlegi városvezetést a kórház eladásában, ma Tápai Péter Fidesz alelnök is hozzám fordult ez ügyben. Szomorú vagyok, amiért olyan városvezetésünk van, amely pillanatnyi haszonszerzés reményében évtizedes károkat okozna a szegedieknek. Polgármesterként ugyanazt a modellt kívánom követni, mint az üzleti életben: hosszú távon gondolkodva olyan döntéseket hozni, melyek a jelenben és a jövőben is a szegediek javára válnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.