Elárasztotta a szegedi kisiskolákat és játszótereket Botka-plakátokkal a baloldal

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem véletlen, hanem tudatos taktika, hogy a szegedi általános iskolák bejáratába és játszóterek közvetlen közelébe pakolja ki a baloldal Botka László kampányplakátjait. Talán ezzel emlékeztetnek mindenkit a pénzosztásra, amivel megvásárolták (egyébként nagyon helyesen) megtámogatták a gyerekes családokat.

Tegnap még azt hihették a jóindulatú vagy (ál)naív szegedi választópolgárok, hogy csak egy szerencsétlen véletlenről volt szó, és nem szándékosan applikálták fel Botka László óriás molinóját a Béke utcai általános iskola bejáratába! Tévedtek, akik ebben reménykedtek. Mára kiderült, tudatos és szándékos taktikáról van szó, ugyanis máshol is pontosan úgyanígy feszítették ki az ordenáré nagy politikai posztereket.

Például a Tisza parti sulinál:

Vagy a Weöres Sándor Általános Iskolánál:

Vagy a Petőfi Sándor Általános Iskolánál:

Vagy a Kodály téren, ahol nem volt elég egy óriásmolinó a játszótér közelében, kellett egy másik is a Kodály Zoltán téri Általános Iskolához vezető sétányon is:

Vagy a Béke utcai Általános Iskolánál (amiről tegnapi cikkünkben írtunk részletesen):

Gyálarét FALUBAN is van a játszótéren, bár ezt már bemutattuk korábban, amikor a Botka Lászlóval együtt a munkagépek is elhagyták a területet.

Előző sztori

Több mint egy éve húzódik a térfigyelő kamerarendszer fejlesztése Szegeden

Következő sztori

Jótékonysági divatbemutatót rendeznek Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek