Közélet

Elárasztotta a szegedi kisiskolákat és játszótereket Botka-plakátokkal a baloldal

Elárasztotta a szegedi kisiskolákat és játszótereket Botka-plakátokkal a baloldal

2019. szeptember 20., péntek
Elárasztotta a szegedi kisiskolákat és játszótereket Botka-plakátokkal a baloldal

Nem véletlen, hanem tudatos taktika, hogy a szegedi általános iskolák bejáratába és játszóterek közvetlen közelébe pakolja ki a baloldal Botka László kampányplakátjait. Talán ezzel emlékeztetnek mindenkit a pénzosztásra, amivel megvásárolták(egyébként nagyon helyesen) megtámogatták a gyerekes családokat.

Tegnap még

azt hihették

a jóindulatú vagy (ál)naív szegedi választópolgárok, hogy csak egy szerencsétlen véletlenről volt szó, és nem szándékosan applikálták fel Botka László óriás molinóját a Béke utcai általános iskola bejáratába! Tévedtek, akik ebben reménykedtek. Mára kiderült, tudatos és szándékos taktikáról van szó, ugyanis máshol is pontosan úgyanígy feszítették ki az ordenáré nagy politikai posztereket. Például a Tisza parti sulinál:

Vagy a Weöres Sándor Általános Iskolánál:

Vagy a Petőfi Sándor Általános Iskolánál:

Vagy a Kodály téren, ahol nem volt elég egy óriásmolinó a játszótér közelében, kellett egy másik is a Kodály Zoltán téri Általános Iskolához vezető sétányon is:

Vagy a Béke utcai Általános Iskolánál (amiről

tegnapi cikkünkben írtunk részletesen

):

Gyálarét

FALUBAN

is van a játszótéren, bár ezt már bemutattuk korábban, amikor a

Botka Lászlóval együtt a munkagépek is elhagyták a területet

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.