Közélet

Kampányberuházás: Botka után a munkagépek is eltűntek Gyálarétről

Kampányberuházás: Botka után a munkagépek is eltűntek Gyálarétről

2019. szeptember 4., szerda
Kampányberuházás: Botka után a munkagépek is eltűntek Gyálarétről

Ez az igazi látványberuházás Botka módra! Kampányeseményen elkezdték felújítani Gyálaréten a játszóteret és a haranglábat, majd a polgármesterrel és a képviselőjelölttel együtt a munkagépek is távoztak

Botka László polgármester és Simon-Fiala Donát, az Összefogás Szegedért DK-s képviselőjelöltje nagy csinnadrattával jelentette be kedden, hogy Gyálarét központi terét felújítják. A városháza propaganda lapjában és televíziójában munkagépek és munkások dolgoztak, megmutatták, hogy a főnök nem a levegőbe beszél. Viszont szerdán már nem kellett ott kampányolni, így a munka is befejeződött.

A szeged.hu fotója kedden készült a gyálaréti játszótéren.

Ez pedig szerdán délután 2 órakor.... Simon-Fiala Donát a közösségi médiában is megosztotta gondolatait, bejegyzése nyelvezete is árulkodó: "Visszakerül a harangláb a tér közepére, a kopjafa is a helyén maradhat, sőt, az is átesik egy frissítésen. A játszótéren a játékok körbe lesznek rendezve, alattuk ütéscsillapító burkolat v

édi majd a gyerekeket az esetleges sérülésektől" – fogalmazott Simon-Fiala bejegyzésében, ebből pedig úgy tűnik, még a felújítás elkezdése után is minden a jövő zenéje a gyálaréti játszótéren.

Az eseményen egy molinón a beruházás időtartama is szerepelt: 2019. szeptember és 2020. január között folyik a kivitelezés.

Szerdán csupán egy munkagép kapirgált a játszótéren, majd az abból kiszálló munkás két ott játszó gyereket küldött el a területről, hogy zavartalanul dolgozhassanak.

Kedden folyt a munka. Fontos beruházás, de csak biodíszlet a városközpont a képviselőjelölt molinójához. Forrás: szeged.hu

A téren körbe felszedték a járda betonlapjait, kicsit megtúrták a földet, majd amilyen gyorsan jöttek, úgy el is mentek. Maradt viszont Simon-Fiala molinója jól látható helyen.

A kampány a lényeg, a munka várhat
Kicsit megtúrták a földet, majd gyorsan el is mentek

Kezd egyértelművé válni, hogy mitől kezdenek csúszni a szegedi beruházások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.