Szegedi Fidesz: Botka László aktuálpolitikai célokra használja fel még az államalapítás ünnepét is

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közleményben reagált Botka László meglepő bejelentésére a szegedi Fidesz. Mutatjuk.

Botka László aktuálpolitikai célokra használja fel még az államalapítás ünnepét is

Sajnálattal látjuk, hogy Botka László és csapata augusztus 20-át, államalapító Szent István királyunk ünnepét is aktuálpolitizálásra használja fel.

Ugyan arra számíthattunk volna az átöltözésben oly jártas szocialistáktól, hogy ismét gúnyát váltanak, de az, hogy az államalapítás ünnepét megpróbálják rövid távú céljaik szolgálatába állítani, még a megannyiszor leszerepelt magyar baloldaltól is váratlan.

Érdekes, annak ellenére, hogy Szeged jelenlegi polgármestere egy virtigli kampánybeszédet mondott augusztus 20-án, folyamatosan azt hangsúlyozta, „pártsemleges” szövetség sorakozott fel a háta mögött az őszi önkormányzati választásokra.

E szövetséghez csak annyit fűznénk hozzá, hogy Komjáti Zoltán Gábor és Simon-Fiala Donát a Jobbik, Ménesi Imre az MSZP, Koromné Fenyvesi Rózsa a DK, dr. Kovács Tamás a Párbeszéd, Szécsényi Rózsa és Dr. Kozma József az MSZP, Molnár Zoltán és Binszky József a DK, Hekáné dr. Szondi Ildikó, Szénási Róbert, Mészáros Tamás, Tóth Károly az MSZP, Fehér Attila az LMP, Nagy Sándor és Mihálik Edvin a Momentum, Joób Márton az MSZP-ből érkezett a „civil összefogásba”.

Az meg már csak hab a tortán, hogy a lista első helyét az ős-MSZP-s Szentgyörgyi Pál kapta, illetve ott sertepertélt a baloldal kampánynyitó rendezvényén a jobbikos Tóth Péter is, akiről azt pusmogják városházi berkekben, hogy alpolgármesterséggel és befutó listás hellyel kínálta meg Botka László parányi támogatásáért cserébe. Ahogyan más szervezeteket is, akik mögött alig van Szegeden választói támogatottság, mint az LMP, a Párbeszéd. Ez az összeborulás Szeged érdekeit nem, kizárólag Botka László háborús hatalmának fenntartását szolgálja.

Botka László azzal, hogy ma maréknyi lekötelezettje előtt bejelentette „pártsemleges” koalícióját, s közben továbbra is csak parttalanul acsarkodott, nem tett mást, csak beszennyezte Szent István királyunk és az Államalapításunk ünnepét.

Nem várhatjuk tőlük, hogy bocsánatot kérjenek, pedig a mai akciójukkal minden jóérzésű magyar embert sértettek vérig. Szégyelljék magukat!

Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke”

Előző sztori

Lehellet megszegik, avagy a Páneurópai ellenzéki pánik

Következő sztori

Harrach Péter Szegeden: Ezer éve változatlan a magyar emberek törekvése