Sport

Sportmenü: elrajtolnak a megyei labdarúgó bajnokságok

Sportmenü: elrajtolnak a megyei labdarúgó bajnokságok

2019. augusztus 16., péntek
Sportmenü: elrajtolnak a megyei labdarúgó bajnokságok

Szegedi rangadót rendeznek a Megye I. nyitófordulójában, a megyei másodosztály szombati játéknapján az FK Szeged ellen avatja új pályáját az Apátfalva, otthon kezd a Pázsit a Megye III-ban.

A Csongrád Megyei I. osztály első játéknapján rögtön egy szegedi rangadót rendeznek: a tavalyi bajnokságban a hetedik helyen végző Kiskundorozsma a nyáron

alaposan megerősödött Szegedi VSE-t fogadja.

Az UTC a Bordányt látja vendégül. Utóbbi összecsapásnak külön pikantériája van, hiszen egy héttel ezelőtt az újszegediek pont a Bordány ellen búcsúztak büntetőpárbajt követően a Magyar Kupától.

Csongrád Megyei I. osztály, 1. forduló

Augusztus 17., szombat 17.30

Ujszegedi TC - Foliaplast Bordány SK ESK Kiskundorozsma – Szegedi VSE Hódmezővásárhelyi FC - Csongrád-Kunság Aszfalt Székkutas TC – Röszke SK Makó FC - Szentesi Kinizsi Tiszasziget SE – Algyő SK A tavalyi bronzérmes Apátfalva

az előző idényben még a Megye I-ben szereplő FK 1899 Szeged

ellen avatja új pályáját a Csongrád Megyei II. osztály szombati játéknapján. A St. Mihály vasárnap a Csanytelek otthonában kezdi az új idényt, míg az SZVSE II. a Tömörkényt látja vendégül a hét utolsó napján.

Csongrád Megyei II. osztály, 1. forduló

Augusztus 17., szombat 10.00

10.00 Csengele KSE – Makó FC II.

Augusztus 17., szombat 17.30

Üllés ISE – Sándorfalva SK KSE Balástya – Mindszent SE Deszk SC – Baks BSE ContiTech-Apátfalva SC - FK 1899 Szeged

Augusztus 18., vasárnap 17.30

Szegedi VSE II. – Tömörkény KSE Hódmezővásárhelyi FC II. – Mártély SK Csanytelek SC - St. Mihály FC Az előző idénnyel ellentétben idén egycsoportos lesz a Megye III. A 16 csapatos harmadik vonalban két szegedi csapat szerepel. A Szegedi Pázsit vasárnap 10 órakor a Dócot fogadja a Kertész utcában, míg a Gyálarét ugyanezen a napon 17.30-kor Ruzsán lép pályára.

Csongrád Megyei III. osztály, 1. forduló

Augusztus 18., vasárnap 10.00

Szegedi Pázsit SE – Dóc KE

Augusztus 18., vasárnap 17.00

Nagymágocs SE – Zákányszéki KSK

Augusztus 18., vasárnap 17.30

Foliaplast – Bordány SK II. – Fábiánsebestyén KSC Ruzsa KSE – Gyálarét-LS 2015 Földeák TC - Szentesi Kinizsi II. FC Szegvár SE – Újszentiváni Íjász SE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.