Közélet

Rádió 88: "Nem szűntünk meg"

Rádió 88: "Nem szűntünk meg"

2019. július 4., csütörtök
Rádió 88: "Nem szűntünk meg"

A Rádió 88 médiahasználati jogával kapcsolatban közleményt tett közzé Tóth Géza, az orgánum tulajdonosa.

Médiapartnerünk közleményét változtatás nélkül közöljük:

"Nem szűntünk meg

A Rádió 88 minden munkatársa nevében köszönjük azt a támogatást amit a szegediektől kaptunk a tegnap megjelent hír után. Szeretném hangsúlyozni, hogy a Rádió 88 nem szűnt meg, ma is Szeged kedvenc zenéi szólnak a frekvencián és kollégáimmal azon dolgozunk, hogy rádiónk még hosszú ideig a szegediek életének része maradjon. A jövőnkkel kapcsolatos hírekről folyamatosan tájékoztatást adunk hallgatóinknak. Szeretnénk megkérni a politikai pártokat és a politikai szereplőket, hogy ne sajátítsák ki a Rádió 88-at saját, politikai céljuk eléréséhez, egyúttal elhatárolódunk minden rendezvénytől, amit a politikai pártok szerveznek a napvilágot látott hírek és események okán.

Tóth Gézatulajdonos"

Egyelőre nem döntött a Médiatanács az ország legrégebbi kereskedelmi rádiója médiaszolgáltatói jogának meghosszabbításáról –

írtuk szerdán

. A közleményt vélhetően annak kapcsán adta ki a Rádió 88 tulajdonosa, hogy tegnap már a szegedi Jobbik politikai rendezvényt szervezett az ügy kapcsán.

UPDATE:

Tóth Géza közleményét követően a szegedi Jobbik lefújta a csütörtök estére, a Rádió 88 stúdiójához szervezett rendezvényét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.