Nagy lehet a baj: a jobbikos Tóth Péterre is szüksége van már Botka Lászlónak

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A baloldali lakájmédia szinte kéjes örömmel jelentette be, hogy a Jobbikos Tóth Péter és az LMP-s Fehér Attila is Botka Lászlót mögé állt be. Egyik sem nagy meglepetés, talán csak azoknak, akik egy dobozban éltek eddig. De vajon mekkora bajban van a szegedi polgármester, ha már két ilyen mikroszervezetre is szüksége van?

Úgy látszik, nem elég, hogy totális baloldali belháború van Szegeden, amit Gyurcsány Ferenc látszik megnyerni, újabb remek “szövetségesekre” tett szert Botka László.

Az egykor még zsidók és cigányok kiszorításáról ábrándozó Tóth Péterről számos cikket írtunk már korábban, hónapok óta lehetett ugyanis sejteni, hogy neki egyetlen “menekülőpályája” van, ha a politikában akar maradni, az pedig a szocialista Botka László. Talán nem is véletlenül nevezték árulónak egykori barátai és kollégái.

Fehér Attila, a szegedi LMP-s, ha lehet, akkor még láthatatlanabb, mint a pártja, ami gyakorlatilag szinte láthatatlanná  zsugorodott az EP-választáson, és aztóta is; Szegeden meg végképp.

Mégis mi lehet az oka, hogy Botka László ilyen neves szövetségeskre szorul?

Úgy tudjuk (de erre hivatalosan is rákérdezünk, mert ez nem megerősített információ), hogy a szocialisták közvéleménykutatást tartottak a napokban Szegeden, ezen pedig az rajzolódott ki, hogy komolyan inog Botka László széke, egyre többen bíznak ugyanis Nemesi Pálban.

Nemesi lekörözheti Botkát hozzáértésben, tapasztalatban és kapcsolatokban is

Nemesi Pál független polgármester-jelölt olyan komoly kihívója Botkának, amilyennel 17 éve nem találkozott, ráadásul Nemesi  “városépítésben” és gazdasági kérdésekben is megkerülhetetlen tudással, tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkezik, és immár élvezi a magyar kormány támogatását is; Botka László egykori bizalmasa(i) mellett. Ezek mind, mind olyan apró tényezők, amelyek miatt

joggal lehet komlyan venni Nemesinek azt a mondását is, hogy vele nem a pártpolitika, hanem minden szegedi nyerne ősszel.

Előző sztori

Újra edzésbe álltak a PC Trade Szeged játékosai

Következő sztori

Ismét Pesten járt az ikonikus szegedi szélhámos?

Legutóbbi hasonló cikkek