Politika

Megunta az üzengetést Nemesi Pál: egyeztetésre hívta a szegedi Fidesz elnökét

Megunta az üzengetést Nemesi Pál: egyeztetésre hívta a szegedi Fidesz elnökét

2019. július 19., péntek
Megunta az üzengetést Nemesi Pál: egyeztetésre hívta a szegedi Fidesz elnökét

Szerinte jobb szemtől-szemben beszélni, mint a sajtóban üzengetni. Van pár alapvetése, amiből nem enged, bár nyitott az együttműködésre - írta abban a közleményben, amit reggel fújt be a szél szerkesztőségünk postaládájába.

Nemesi Pál, Szeged független polgármester-jelöltje egyeztetésre hívta Bartók Csabát, a Fidesz szegedi elnökét. A felek hétfőn délelőtt ülnek tárgyalóasztalhoz. Bartók Csaba

pár napja kifejtette

: hetek óta zajlanak a tárgyalások az esetleges együttműködésről, azonban a Fidesz három pontból nem enged. A szervezet helyi elnöke a harmadik híd megvalósítását, a biztonsági kerítés megtartását és a szegedi gyermekek, nyugdíjasok támogatásának 13.500 Ft-ra emelését várja el a leendő polgármestertől.

„Sajtóban történő üzengetés helyett én a személyes tárgyalás műfajában hiszek, ezért arra kértem Bartók Csabát, zárjuk le a köztünk lévő megbeszélés-sorozatot és döntsük el, tudunk-e közösen dolgozni. Szeged dinamikus fejlesztése elképzelhetetlen a kormánnyal való kooperáció nélkül, azonban a függetlenségemből nem engedek”

– fejtette ki Nemesi, aki egy sajtótájékoztatóval egybekötött stratégiai megbeszélésre hívta Bartókot. Elmondása szerint az egyeztetés a fináléba ért, pozitív irányba halad, azonban neki is vannak kikötései. A tárgyalás végkimeneteléről annak befejeztével a helyszínen tájékoztatják a sajtó képviselőit - közölték. Ott leszünk mi is, és tudósítunk majd az eseményről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.