Politika

Csalódott Botka Lászlóban egykori bizalmasa, Nemesi Pál mellé állt a volt MSZP-s

Csalódott Botka Lászlóban egykori bizalmasa, Nemesi Pál mellé állt a volt MSZP-s

2019. július 19., péntek
Csalódott Botka Lászlóban egykori bizalmasa, Nemesi Pál mellé állt a volt MSZP-s

„Nemesi Pál a kulcs Szeged fejlődéséhez” – fejtette ki Sándor János András, a SZÉP Egyesület elnöke, a szegedi polgárőrség kulcsfigurája, Mesterházi Attila és Botka László egykori bizalmasa, a szegedi MSZP egykori kommunikációs vezetője. A baloldali politikus kijelentette: visszalép a polgármesteri jelöléstől Nemesi Pál javára, aki minden szempontból alkalmasabb Szeged vezetésére, mint Botka László.

„Évekig hittem az MSZP-ben; sőt, egy ideig Botka Lászlóban is, de Botka László arrogánsan, csakis a saját hatalmi érdekeit szem előtt tartva vezeti Szegedet"

– mondja a kiábrándult Sándor János András.

Sándor szerint a helyzet tarthatatlan, mert

"Botka munkája kimerül abban, hogy kormányzati és uniós forrásokból csinosítgatja a várost, azonban Szeged gazdasági menedzseléséhez vagy nem ért, vagy nem akar vele foglalkozni".

A migráns krízis idején polgárőrként a Szeged déli közigazgatási határánál szolgált Sándornál az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Botka kijelentette, lebontaná a szegedieket megvédő kerítést.

„Ismerem Nemesit, pontosan tudom, mekkora tudással és kapcsolati tőkével rendelkezik, amelyet a szegedi gazdaság fejlesztésére tud használni, ráadásul egyforma értékrendet képviselünk. Egy valamit azonban kikötöttem neki: a város biztonsága elsődleges, a kerítésnek a helyén kell maradnia”

– fejtette ki a SZÉP Egyesület elnöke, aki mától hivatalosan is Nemesi Pál oldalán áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.