Balhé

Agresszív jósnő zaklatja a szegedi járókelőket

Agresszív jósnő zaklatja a szegedi járókelőket

2019. július 18., csütörtök
Agresszív jósnő zaklatja a szegedi járókelőket

Hangos szóval és látványos gesztikulációval próbál kuncsaftokat szerezni egy magát jósnőnek kiadó nő Szegeden, a Tisza Lajos körút és a Semmelweis utca találkozásánál. Egy pakli kártyával a kezében szólítgatja le az embereket.

A szegedi utcákon rendszeresen találkozni hajléktalanokkal, koldusokkal, sőt,

koldusokat kifosztó bandával

is. Városunkban többen is a közterületen próbálnak illegális tevékenységből pénzt szerezni. Most egy újabb jelenségről került birokunkba videó és fénykép. A felvételen az látható, hogy egy nő egy - aki jósnőnek adja ki magát - a Tisza Lajos körút és a Semmelweis utca sarkán megpróbálja rávenni az egyik kerékpárost, hogy mutassa meg neki a bal tenyerét, mert abból kiolvasná a jövőt.

A videóból az nem derül ki, hogy mennyibe került volna a jóslás, ám ne legyen kétségünk afelől, hogy ha az illető odaadta volna a kezét, a jóslás után az anyagiak is szóba kerültek volna. A videó és a fotó készítője azt tapasztalta a helyszínen, hogy a magát jósnőnek valló illető, kezében egy pakli kártyával erőszakosan próbál kuncsaftokat szerezni, a közelébe érő embereket hangos szóval és látványos gesztikulációval igyekszik magához csalogatni.

Kerestük a közterület-felügyeletet és a rendőrséget is, hogy megtudjuk, mit szólnak hozzá, hogy agresszív jósnő próbál kuncsaftokat szerezni Szeged utcáin, és hogy kívánnak-e intézkedni. Amint válaszolnak, megírjuk. Ön is találkozott már Szegeden az agresszív jósnővel vagy más furcsát tapasztalt a közterületen? Írja meg szerkesztőségünknek a szegedma@gmail.com címre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.