Közélet

Újabb kontármunka: víz alá merül a felújított járda az Agyagos utcában

Újabb kontármunka: víz alá merül a felújított járda az Agyagos utcában

2019. június 6., csütörtök
Újabb kontármunka: víz alá merül a felújított járda az Agyagos utcában

Az Agyagos utcai járda rekonstrukciója azért volt indokolt, mert az aszfalt egyik mélyedése az esőzések során kisebbfajta medencévé vált. A beruházás nem érte el a célját, ugyanis a nemrég felújított járdaszakasz nagy része a zivatarok után – a lakók nagy bánatára - víz alá merül.

Szinte már meg se lepődünk, ha útrekonstrukciókkal kapcsolatos panaszlevelet kapunk. A Tisza Lajos körút vízelvezetési gondjairól

többször is cikkeztünk

már, a probléma azonban más frissen felújított útszakaszon is felmerül. Szabó Gábor levelet küldött nekünk, melyben csalódottan ecsetelte, hogy az Agyagos utcai járdafelújítás miért vallott kudarcot. - Az Agyagos utcai óvoda felőli, illetve a Bimbó utca végén lévő járda felújításával kapcsolatos kivitelezési hiba miatt írok Önöknek – kezdte levelét Szabó Gábor. - A járdaszakaszt a Gáz utcaelejétől egészen az óvoda sarkáig teljesen felújították. A rekonstrukció azért volt indokolt, mert az Agyagos és a Bimbó utca kereszteződésénél egy 2x2 m-es mélyedés volt, amely az esőzések során egy kisebbfajta medencévé változott – folytatta.

  - A felújítás során az érintett útszakaszon teljesen felbontották az aszfaltot, közben széttaposták a zöld területet. A munkálatok három hétig tartottak.

Most az esőzések során az érintett felújított szakaszteljesen víz alá merül, így a járdát nem lehet használni, csak az átázott, saras földterületen tudunk közlekedni. Se az óvodát se a lépcsőházakat nem tudjuk úgy megközelíteni, hogy ne legyünk nyakig sárosak

– zárta gondolatait Gábor.

Tegnap egy terjedelmes, fotókkal és videókkal színesített

cikkben

számoltunk be arról, hogy Szegeden mekkora káoszt okoz egy kiadós zápor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.