Szabó Bálint megint visszafarolt Botka mögé

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyszer mindenki hazatalál: ahogyan a SzegedMa föltárta, a girbe-gurba pályafutású, nagy hangú politikai provokatőr, Szabó Bálint – aki megjárta már az MSZP-t, a DK-t, volt álcivil, majd a fideszhez is dörgölődzött egy időben –, igazán sosem bújt ki Botka László háta mögül. Botka házilapja örömmel tudósított Szabó Bálint csütörtöki Facebook-bejegyzéséről, ahol Szabó képtelen rágalmakkal gyaláz mindenkit. Megint kiderült, Szabó a hőbörgése és törleszkedése ellenére Botka érdekeinek szószólója Szegeden.

Nehezen lehet azt a Facebook-bejegyzést másként értékelni, amelyben Szabó a fantomellenfeleit és a Fidesz országos vezetőit gyalázza, majd Botkát isteníti.A hazárdjátékos politikai provokatőr bejegyzését gyorsan “megtalálta” a közpénzekből eltartott szeged.hu, Botka polgármester szócsöve és propagandafelülete, ahol a közpénzekből kitartott propagandisták egyetlen terméke a parttalan, mértéket nem ismerő és minden elemében hazug fideszezés.

Senki sem tudja, ezek a propagandisták hány százezer forintokért “dolgoznak” közpénzből, ugyanis a SzegedMa egyetlen közérdekű adatigénylésére soha nem válaszolt sem a szeged.hu, sem a Szegedi Tükör. Ez törvénysértő, mert minden közintézménynek ki kell adnia a gazdálkodásra vonatkozó adatait.

Szabó Bálint pályafutását korábban háromrészes sorozatban mutattuk be.Ebben megírtuk, hogy az alig 36 éves jogász a létező összes politikai oldalt megjárta már, köpönyegből szabályos ruhatára lehet otthon. Bővebben itt, itt és itt olvashatnak róla.

Előző sztori

Újra rózsaünnepet rendeznek Szőregen

Következő sztori

Szabó Zoltán közösen tanulna élvonalbeli újonc csapatával