Politika

Egy politikai kalandor Szegeden III. - Botka házilapja és MSZP-s blogok védik Szabó Bálintot

Egy politikai kalandor Szegeden III. - Botka házilapja és MSZP-s blogok védik Szabó Bálintot

2019. április 22., hétfő
Egy politikai kalandor Szegeden III. - Botka házilapja és MSZP-s blogok védik Szabó Bálintot

Van, hogy a közvetett bizonyítékok a legerősebbek. Azt követően, hogy a SzegedMa megjelentette Szabó Bálint kalandos és közéleti értelemben is girbe-gurba életéről szóló riportját, Botka László lakájmédiája, a közpénzekből eltartott baloldali propagandasajtó ékköve, aszeged.huvette védelmébe a köpönyegforgató Szabót. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a SzegedMa igazat írt a minden pártot megjárt Szabó Bálintról: ő bizony Botka érdekeit képviselve lép fel, a szocialista polgármesterért dolgozik. Az elmúlt napokban azonban Szabó is olyan nyilatkozatokat tett, amelyekből kiolvasható a SzegedMa fideszes forrásainak véleménye: "ő a baloldal Terry Blackje, aki sosem farolt ki Botka mögül".

MSZP-Fidesz-DK-függetlenség - ahogyan olvasóink elé tártuk, ez az a karrierív, amit Szabó maga mögött tudhat. Egy dolog azonban biztos:

az önjelölt szegedi lokálpatrióta igazán sosem sértette Botka érdekeit. Nagy hanggal állt bele az ügyekbe, de feljelentéseinek nagy részéből sosem lett semmi.

A 10%-os sikerdíj viszont jól jött neki a Szeviép-kártalanításkor, csak ebből százmilliós összegekhez juthatott a volt MSZP-DK, majd magát Fidesz-közelinek, később függetlennek hazudó, zavaros múltú provokátor.

Lássuk a tényeket!

Szabó körül az utóbbi időkben teljesen elfogyott a levegő. A szegedi Fidesz idővel átlátott trükkjein és hazudozásain, majd elveszítette hódmezővásárhelyi, korábbi vélt patrónusát is, aki szintén elállt mellőle totális megbízhatatlansága és szereptévesztése miatt. A levegő ritkulásának jele volt az is, hogy a rendőrség házkutatást tartott Szabónál jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűntettének gyanújával. A levegő elfogyását érzékelve

az önjelölt független gyalázkodásokba kezdett a szegedi Fidesz munkatársai ellen a Facebook oldalán, majd később - micsoda meglepetés - az országos MSZP által finanszírozott blogfelületein és a párt által eltartott fake news propaganda-oldalakon.

Ezeken, az MSZP által pénzelt felületeken mondta ki a nyilvánvalót, amit addig csak sejtettek azok, akik a szegedi közélet szereplői: inkább Botka, mint a Fidesz. Tette ezt azután, hogy állítólag éveken át "harcolt" Botka László polgármester ellen. Legutóbb pedig

a szegediek pénzén fenntartott szocialista lakájmédia vette védelmébe

.

Szabót imádják az MSZP felületein: Ebből a mozgásból mindenkinek összeállhat a kép.

Elsőként április 16-án adott Szabó interjút, az MSZP által fenntartott Ellenszél c. baloldali álhírgyárnak. A totális hazudozás mellett itt már felvillantotta: inkább maradjon Botka. Ezt mondta az MSZP-s lakájmédiának:

"ez egy nagyon erős figyelemfelhívó fogalmazás: az az ember, aki 10 éve szembe megy Botkával, azt mondja, hogy inkább Botka".

Szabó pár nappal később a köztudottan szintén az MSZP által fizetett B1 blognak árulta el magát. Április 19-én, miközben hivatkozik fűre-fára, virágra és bogárra, és magáról azt hazudja, még a miniszterelnök támogatását is bírja, így fogalmazott:

"ha az a kérdés, hogy Botka László, vagy ez a Kubatov-vezette helyi Fidesz, akkor még én is azt mondom, hogy maradjon inkább Botka László. Ezt egyre többen gondoljuk így. Ebből van most egy elég jelentős feszültség most Szegeden."

Szegedi szoci lakájmédia is védi Szabót

Április 20-án pedig Botka László házimédiája, a folyton a polgármester ölében sündörgő, közpénzekből kitartott propagandasajtó vette védelmébe Botkát és Szabót, tagadva az összejátszást, és elkenve azt, hogy Szabó mindvégig Botka érdekében hangoskodott a városban annak érdekében, hogy a Botka vezette városháza sötét ügyei elévüljenek, és se a Cserepes sori botrányról, se a Mars téri piac okirathamisításaiból, se a Ligetfürdő hűtlen kezeléséből végül ne legyen semmi, és mindeközben Botka leszámolhasson belső, baloldali riválisaival és ellenfeleivel.

"Szabó csak ártott a Fidesznek és a jobboldalnak Szegeden"

A föntebbiek nem értkelhetők másként, mint hogy a köpönyegforgató Szabó hazatalált igazi gazdájához: Botka Lászlóhoz - mondta lapunknak egy magas rangú szegedi fideszes politikus, aki szerint Szabó Bálint csak ártott és kárt okozott a Fidesznek és jobboldalnak az elmúlt években. - Nagy hanggal támadta Botka Lászlót, hőzöngött és akciózott; ennek pedig sokan bedőltek, akár a jobboldali sajtóban is. Viszont rendre kiderült, hogy hatástalanok az akciói, mert szándékosan elrontotta azokat, de ez már nem látszott kívülről. Vagyis valójában ártott mindennel, mert azt erősítette fel, hogy Botka Lászlót valójában nem érdemes támadni, mert nem hibázott semmiben. Ez pedig hazugság, ahogy azt majd látni lehet hamarosan - árulta el magasrangú fideszes forrásunk, aki mindezekhez hozzátette:

"Szabó a baloldal Terry Blackje, akiről idővel csak kiderült, hogy sosem farolt ki Botka mögül".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.