Közélet

Működő munkagépet hagytak őrizetlenül a Szentháromság utcában - videóval

Működő munkagépet hagytak őrizetlenül a Szentháromság utcában - videóval

2019. június 3., hétfő
Működő munkagépet hagytak őrizetlenül a Szentháromság utcában - videóval

Balesetveszélyes állapotot idéztek elő a munkások a Szentháromság utcában hétfőn délelőtt.

A Szentháromság utca felújításáról, illetve annak késlekedéséről már

sokat írtunk

. Mint ismert, az önkormányzat azt ígérte, hogy 2019-re teljesen felújítják a város egyik legrosszabb állapotban lévő utcáját, azonban kérdéseinkre, amelyeket a felújítással kapcsolatban tettünk fel, ez idáig még nem válaszoltak. Azt már megszokhatták a Szentháromság utcában élők, hogy időről időre megjelennek a munkások, és csinálnak valamit, de az útszakasz teljes rekonstrukciójáról egyelőre nem sok pontos információt tudni. Hétfőn ismét munkások tevékenykedtek a környéken, és videónk tanulsága alapján meglehetősen felelőtlen magtartást tanúsítva perceken keresztül őrizetlenül hagytak egy működő aszfalt- és betonfűrészt. A jelenség azért is problémás, mert a környéken iskola és óvoda is működik, így sok kiskorú közlekedik a járdán, pont ott, ahol a működő gépet őrizetlenül hagyták.

Mint ismeretes, március elején vadgesztenyefákat ültetettek a Bécsi körút és a Mátyás tér közötti szakaszon a Szentháromság utcán, a fásításra

öt évet kellett várni

. A kátyúkérdést is sajátosan kezelik a Szentháromság utcában, ahol ahelyett, hogy betömnék azokat,

táblákat helyeztek ki

az aszfalthibák elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.