Közélet

A hajléktalanok vették át az uralmat a Károlyi utcában is

A hajléktalanok vették át az uralmat a Károlyi utcában is

2019. június 21., péntek
A hajléktalanok vették át az uralmat a Károlyi utcában is

Néhány napja a falra székeltek a Károlyi utcában, most pedig újabb fénykép jutott szerkesztőségünk birtokába, ami a helyszínen készült.

Neuralgikus pont a szegedi belvárosban a Károlyi utca, ahol az árkádok alatt gyakorlatilag nyilvános illemhelyiség és hajléktalanszálló alakult ki az elmúlt időszakban, az uralmat a hajléktanok vették át. Szinte nem telik el hét úgy, hogy ne kerülne portálunk birtokába olyan fénykép, amelyek az áldatlan állapotokról tanúskodnak. - Nagyszerű városatyáink előszeretettel hangoztatják, hogy mennyire európai és mennyire élhető Szeged. Kérdem én, mennyire európai az, ahol a belvárosban az épület oldalába székelnek egyesek? Ami sok az sok! Ideje lenne tenni valamit végre! – fakadt ki korábban egy neve elhallgatását kérő olvasónk, aki a két napja készült fotó láttán biztosan nem lesz nyugodtabb.

Néhény napja tehát

a falra székeltek

, most pedig a gusztustalan tettől néhány méterre feküdt egy ember. A helyszínen vizeletszag terjengett, nem kizárt, hogy miután elvégezte dolgát, gyorsan le is dőlt pihenni. Pár napja egyébként

ismét lecsapott a belvárosi sz.rófantom

, ezúttal a Feketesas utcában piszkította össze a falat és a járdát az ismeretlen elkövető. Az önkormányzat, a hajléktalanügyben küldött kérdéseinkre hónapok óta nem válaszol és láthatóan nem is foglalkoztatja őket az egyre jobban elharapódzó probléma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.