Közélet

Újabb kiváló szakember hagyja faképnél a vásárhelyi városvezetést

Újabb kiváló szakember hagyja faképnél a vásárhelyi városvezetést

2019. május 15., szerda
Újabb kiváló szakember hagyja faképnél a vásárhelyi városvezetést

Újabb kiváló szakember hagyja faképnél a Márki-Zay-féle önkormányzatot: a promenad.hu információ szerint hamarosan, a főszezon közben távozik a Hód-Fürdő Kft. ügyvezető igazgatója, Gömöri Csilla. Folytatódik az összeomlás, miközben a város vezetője Amerikában építgeti ellenzéki pártját - írja a lap.

A Promenad.hu értesülései szerintnem folytatja tovább a városi strandfürdőt és a fedett uszodát üzemeltető önkormányzati cég vezetője: Gömöri Csillahamarosan - a lap tudomása szerint július végével - távozik posztjáról, a Hód-Fürdő Kft. éléről.Személyében egy újabb kiváló és felkészült szakembert veszít el Hódmezővásárhely. Olyan országosan is ismert és elismert vezetőt, aki nemcsakközel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fürdő- és uszodaüzemeltetés területén, de megbecsültségét és kvalitásait jelzi, hogy jó idejeő vezeti a Magyar Fürdőszövetség Marketing Szakbizottságát is. A lap szerint Gömöri Csilla távozása egyúttal azt jelenti, hogy tovább folytatódik a helyi intézményrendszer tragikus szétzilálása. Vagyiskártyavárként omlik össze az önkormányzat, miközben Márki-Zay Péter éppen Amerikában gyűjt pénzt Mindenki Magyarország Mozgalmának,illetve amerikai baloldali és liberális körök,politikusok, üzletemberekkegyeit keresi országos politikai karrierjének építéséhez. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.