Balhé

Trolibuszokon támadó, gátlástalan rugdosódót keresnek Szegeden

Trolibuszokon támadó, gátlástalan rugdosódót keresnek Szegeden

2019. május 10., péntek
Trolibuszokon támadó, gátlástalan rugdosódót keresnek Szegeden

A reggeli órákban támad a trolibuszokon. Az áldozat, aki három egymást követő nap is találkozott a férfival, egészen jó személyleírást adott.

A 40-50 év közötti férfi több alkalommal is inzultált egy nőt a trolibuszon– erről maga az áldozat számolt be Facebook-oldalán. „Kevés utas, én a babakocsisok helyén utazom. Nem éppen egy híres színészre hajazva úgy tesz, mintha a troli himbálózása miatt elém kerülne, szinte beinogna elém és rálép (direkt) a lábamra. Bocsánatot nem kér. A következő napon leülök, elmegy mellettem, miután elhagyja azt az ajtót, aminél leszállhatna és a csípőjével erőteljesen meglök. Szintén Brad Pitteset játszik, de bocsánatot nem kér” – írta Éva, akit harmadnap is kipécézett magának a körülbelül 170 centiméter magas, kopasz férfi. „Leszálláskor odaáll mögém, úgy tesz, mintha elveszítené az egyensúlyát, pedig a sofőr egészen jó a szakmájában, és

rátapos a sarkamra, úgy, hogy közben jól bokán rúg.

Mindezeket követően az utolsó ajtón leszáll és sietősen odébb áll a Nagyposta irányába” – emlékezett vissza a kellemetlen pillanatokra, amelyek a belváros irányába közlekedő 9-es és 19-es torilbuszokon történtek a reggeli órákban, hét óra és negyed nyolc között.

„Lehetséges, hogy a pszichés állapota nem 100%-os, ezért nem kérdeztem meg tőle még eddig, hogy WTF. Ha valakinek sikerült már valahogyan leszerelnie, kérem, írjon nekem. Előre is hálásan köszönöm. Sajog a bokám” – olvasható a pórul járt nő posztjában. A beszámoló alapján a gátlástalan inzultáló a Háló utcánál száll fel és a Centrum Áruházig utazik. „Jellemző a ruházatára, hogy kifejezetten bőszárú a nadrágja és erős csípőben. Testalkata normális, talán kissé túlsúlyos.

Az orra többször került közvetlen közelségbe valaki/valakik öklével.”

Érdemes a rendőrséghez fordulni

Éva bejegyzésében segítséget kért, hogyan tudná leszerelni az illetőt. Volt, aki azt tanácsolta neki, hogy utazzon a sofőrhöz közel, és értesítse őt, ha újbóli támadás éri, míg egy másik kommentelő szerint magával kellene vinnie egy férfit. Legutóbb néhány hete arról számoltunk be, hogy bódult kéregetők

veréssel fenyegették

meg azokat, akik nem adnak pénzt. Akkor Harkai István szegedi rendőrkapitány azt javasolta, ha valaki hasonló helyzetbe kerül, azonnal tárcsázza a 112-es telefonszámot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.