Balhé

Veréssel fenyegetőzött egy koldus a Szilléri sugárúton

Veréssel fenyegetőzött egy koldus a Szilléri sugárúton

2019. április 24., szerda
Veréssel fenyegetőzött egy koldus a Szilléri sugárúton

Pár héttel ezelőtt megírtuk, hogy a Tarján városrészben az egyik szupermarket előtt rendszeresen kalapoznak a fedél nélküliek. Egyik olvasónk elmondása szerint, ma reggel egy bódult kéregető veréssel fenyegette meg azokat a járókelőket, akik nem adakoztak neki.

Többen is jelezték, hogy a Tarján városrész különböző pontjain rendszeresen zaklatják a járókelőket az alamizsnáért kuncsorgó hajléktalanok. Az egyik központi gyülekezőhelyük a Szilléri sugárúti szupermarket előtt van. Egyik olvasónk elmondása szerint egyre agresszívabbak az alkoholtól bódult kéregetők.

Kaján vigyorral az arcán vegzálja a járókelőket az egyik koldus a Szilléri sugárúton

- Érdekelne, hogy a rendőrség mely osztályán lehet feljelentést tenni egy Szegeden történt fenyegetés, inzultálás miatt? Ma reggel a Szilléri sugárúti bevásárlóközpont előtt engem és egy idős hölgyet keresetlen szavakkal inzultált egy hajléktalan: konkrétan veréssel fenyegetett bennünket, azért mert nem adtunk neki pénzt. Szerencsére a hangos kiabálásunktól megriadt és elsomfordált a helyszínről. Nálam ezzel végleg betelt a pohár! – írta nekünk Facebookon egy neve elhallgatását kérő olvasónk. Hozzátette, ez a hajléktalan napi szinten többször is felbukkan a város különböző pontjain. Harkai István, a szegedi rendőrkapitány azt javasolta, ha valaki hasonló helyzetbe kerül, azonnal tárcsázza a 112-es telefonszámot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.